De aceea cred ca este nevoie de un Guvern normal la cap, care sa aduca valoare politica intelectuala

 

Folosim cele mai slab guvern si care toate guvernele din 28 de ani, au fost atat de slabe calificate la guvernare, incat azi, avem cel mai slab executiv si care inca nu are de loc probleme politice, din cauza ca are o majoritate parlamentara de peste 78 la suta. Folosirea in mod abuziv ale puterilor ale statului roman, impotirva populatiei sunt celor asemanatoare pentru lovitura de stat ce a fost creata in anul 1989 prin multa expertiza si experienta pe care a dovedito guvernele FSN-ului. Pentru ca este poate foarte greu sa oferim imbunatatire la clasa politica pentru a personaliza o guvernare solida si care sa fie pentru Justitia Sociala, pacea, si conservarea programului de guvernare . Pentru a analiza toate problemele din adminstratia locala si centrala . Inainte de toate guvernele democrtaice aveau un guvern comunist care toata lupta manifesta jos comunismul, iar astazi, avem jos Guvenrul PSD 3, asupra administratia publica locala. Inainte de toate, avem o putere politica slaba, infecta, cu multe ciume politice la guvernarea lor personala. Politicii de proiecte publice nu au fost de loc uitate sa fie asumate sa guvenreze pentru milioane de proiecte ce trebuie sa fie consolidate.

Din rapoartele care se discuta acum , fata de lupta politica impotriva tarii si schimbarea Guvernului PSD, pentru ca nu face de cat sa guverneze tot mai mult la guvernare cu cele mai inalte proste publice la adresa proprii guvernarii. Romania este distrusa nu are loc loc partide politice sa gandeasca pentru aceasta tara. Mergem tot mai mult la lupta impotriva tarii si tara a fost rupta in doua, din cauza calnurile mafiei politice ale PSD-ULUI si alte partide penale si pline cu intelectuali de la export si mai ales care fura, produce crime politice din afacerile de taxe si impozite din banul public.

Statul de drept nu mai exista nu mai poate asigura ca drepturile omului sa fie la guvernare, deoarece, Guvernarea penalilor si ai mafiei politice au legaturi tot mai starnse cu statul mafiei politice si oamenilor de afaceri, care a devenit un izvor de sclaviei severa prin afaceri de resurse umane, la forta si ocuparii de munca cea mai ieftina din lume. De aceea cred ca este nevoie de un Guvern normal la cap, care sa aduca valoare politica intelectuala, cei care vor sa faca politica sa ramana in randurile partidelor politice si nu la guvernare. psd SI ALDE au cea mai mare majoritate parlamentara de peste 80 la suta, care au facut scut impotriva procurorii si divizarea sistemului judiciar sa fie sub umbrela partidelor penale. Este o asteptare normala sa fie alegerile anticipate mai repede, care sunt foarte greu de facut si de organizat, pe fondul lipsei de alternativa politica durabila. Milioane de romani si care mai pleca din aceasta tara nu au plecat de buna voie si au fost obligatii sa fuga din aceasta tara , care prevedea numai promovarea sclaviei la general, si extinderea saraciei lucie, astfel bogatii penalii au saracit si mai rau pe oameni saraci si care acum lucreaza bine mersi in toate tarile din Uniunea Europeana.

 

INDIFERENT ca  ei sunt la munca de jos, dar au un venit si munca lor este pusa pe contractul de munca si nu munca la evaziune fiscala la negru si cu sute de ore pe luna si sub 200 de euro pentru o luna de zile >??? cum se intampla acum in piata muncii din Romania.

Romania de multe sute de ani, avea nevoie de un stat de drept, sa fie pentru apararea drepturilor omului si ordinea constitutionala si respectarea drepturile din jurisprudenta Curtii Europene. Partidele care au castigat sute de mandate de parlamentari si care au format propria lor guvernare, au promis proiecte serioase pentru aceasta tara, insa lumea a iesit in starda, pentru ca sunt cele mai multe milioane de pensii tot mai mici, si salariile din sectorul privat , sunt mai mici de cat toate pensiile sociale. Iar, acum , aceasta Guvernare sub partidul PSD, si alte partide, a uitat de mult timp sa guverneze dupa programul lor de guvernare, de cand a venit PSD-ului, la guvernare, cu liderii penalii si escroci si capsunari prin clanuri de gherila, s-au ocupat de divizarea tarii si lupte impotriva independentei presei libere si arestarea unor jurnalistitii si distrugerea multor institutii de presa si mai ales scut impotriva libertatea presei pure independente, de factorul politic meschin si putred de penala si bogat acum la guvernarea penalilor.

 

 

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “De aceea cred ca este nevoie de un Guvern normal la cap, care sa aduca valoare politica intelectuala”

  1. ZiarulViitor spune:

    De aceea cred ca este nevoie de un Guvern normal la cap, care sa aduca valoare politica intelectuala

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !