DATE ŞI INFORMAŢII POLITICE

 

Anunţa de mică publicitate politică, pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, PSD cu partide de 1 la sută, cumpără şi vinde cadre politice, adică primarii şi consilierii locali din societatea românească, pentru o nouă lovitură de stat, care a fost votată de 5 milioane de alegătorii în anul 2009, faţă de sub 2 milioane de voturi ale PSD-ului, pentru alegerile europene din 2014.

 

O nouă lovitură de stat, cu demiterea presedintele al României, este organizată de foarte multe partide private de la ciolane de lux, precum marele partid şi care nu are proiecte mari de tara, adică PSD, în jurul datei de 3 octombrie 2014, pentru organizarea referendumului în 2 noiembrie 2014. Deci, oferta politica ale PSD, prevede să facă campanie electorală pe 3 octombrie 2014, cu strângerea de semnăturii, pentru suspendarea presedintelui pentru alegerile prezidenţiale din anul curent.

 

 

Peste 100 de primarii şi aleşii locali s-au vândut, adică au părăsit partidul în numele căruia au obţiunut mandatul de ales local. Guvernul nu este al României, şi al partidelor private şi pline de clientelă politică de partid, au emis un act normativ, privând cumpărarea de noi primarii şi aleşii locali din toată ţara, pentru a obţine numărul de voturi de care are nevoie cea mai cel produs politic din istoria politice post-decembriste.

 

 

România sub mandatului politic al PSD.ului lui Victor Ponta, nu are în continuare proiecte mari de extinderea infrastructurii economice şi sociale, adică să prevadă prin infrastructura rutieră mai bună, astfel încât unirea zonele prin infrastructura economică ,nu prevede din zona Moldova, Transilvania, şi Muntenia, la dezvoltării economice şi sociale, pentru cresterea economică şi alte multe oferte de muncă de care au nevoie milioane de romanii din cele mai sărace zone ale României în anul 2014.

 

 

Deci, regimul PSD în frunte cu Victor Ponta 1, 2, şi guvernul Ponta 3, a avut din partea lui Dumnezeu, cea mai mare majoritate parlamentară sub ultimii doi ani, şi marele realizării economice şi sociale sunt la nivelul zero, întrucât sau realizat numai o grămada mare de probleme în infrastructura economiei, precum venirea crizei financiare şi sociale, pentru ca modernizarea spitalelor sau untiătiilor de învăţământ, să fie ruinate de lipsă de fondurilor europene sau de instabilitate ca şi cum 20 de ani. Cea mai nouă reformă politică, prevede undă verde traseiştilor politici prin mică publicitate direct de la Guvern, ca primarii şi aleşii locali  să vină în număr mare, să organizeze o mega politică artificială, prin cea mai mare lovitură de stat.

 

 

Violenţa politică ca instrument al împlinirii unor obiective de cea mai slabă calitate politică şi cu fără viziune politică democratică, este modelul de guvernare al guvernului Ponta 3 de la PSD, deoarece nu are capacitatea politică şi economică de legiferarea reformelor politice democratice, să modernizeze sistemul statului român, la nivelul Uniunii Europene şi din potriva toate instituţiile de bază ale statului roman, au fost privatizate la partidelor politice de la clientela politica de partid, pentru extinderea persoanelor publice care au dosare penale pentru corupţie şi afaceri cu statul român.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro