DOUA CONFERINTE DE PRESA DIN MARTI 2019

Conferinta de presa din marti 2019. Doua tabere de tali-bani nu au castigate de loc lupta pentru putere deoarece este o lupta intre ciuma si holera. Insa un candidat care garantează ca Romania va fi fericita a scăpat de atata conferința de presa, care sa nu il puna intr-o situatie jpenibila. Lovitura de la Mărășești, înseamna ca un candidat isi gaseste un loc de munca in presa . La Videle miroase a mici, si oferă o politica a câștiga teren si curaj si sa aruncat in fata batalii de la Focsani., adica intr-o presa ostila, pentru ca nu tratează pe bolnavii cu diferite medicamente. Toti ziaristii au pierdut independenta in ambele cazuri deoarece mingea a fugit la Parlament.

Pe Viorica Dancila , unde erau peste 200 de jurnaliști , au pus tot felul de intrebari pana la limita accesului presei la conferința publica. Tara asta, nu are un administrator de loc bun, si sunt o haita de politicienii vorbesc despre multe promisiuni electorale si dezbaterile organizate in seara . Nu exista asa ca,,ziaristii,, au avut multe probleme puse la picioarele leandrului casei politice al partidelor politice in care fac parte s-au pierdut adevărata dezbatere .

Mai ales ca erau multi observatori din alte state care formau o opinie despre parcursul european al României in lume. Exista exclus sa fie fost un bărbat de stat sa stea in picioare si sa dea examenul la alegerile prezidențiale din anul 2019. Adica au dovedit ca nu au de loc solutie practica si sa isi revină Romania din boala ciumelor si sindromul oamenilor de putere. Cu alte tip de tratament politic ar putea sa fie vorba ca dosarele de la DNA erau aranjate la comanda politica si livrate in timpu alegerilor electorale. Regimul separatist si separarea puterilor in stat dicta ca decidenți politici sa fie in toate închisorile din Romania fiind victime ale sistemului politic. Majoritatea inchisorilor din Romania fiind super populate de reaua mostenire politica si astfel sa fie vorba de tăierea drepturilor omului. Trebuie lăsate sa guverneze toate drepturilor omului in toata Romania. Primarul Bucureștiului ar trebui sa fie primar pentru a mai avea un alt mandat de primar .

www.ZIARULVIITOR.RO

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro