DACA AR FI ALEGERILE PARLAMENTARE SI PENTRU ALEGERILE DE STAT PENTRU ROMANIA

Milioane de romani vor merge in continaure la urne sa voteze, astfel incat daca dumnica viitoare ar putea avea oc alegerile parlamnetare, pentru PSD doar 30 la suta, PNL 22 la suta, si USR 15 la suta, astfel ar obtine nu mai mult de cat la procentul in alegerile europene din 26 mai 2019.

Lipsa liberării la guvernare duce la sub pragul de E la suta, sun mult scorul obținut pentru alegerile europene din E mai E. Protestații care erau expresie în varianta pura politica de actualele partide parlamentare nu se mai regescu în societatea civila, majoritatea dintre ei au luat multa minciuni, urii, plângere de oase sparte și mai ales nu au alternativa politica de astfel.

Alianța PLUSUSR, care nu are program politic de guvernare și care doar înjura și minte pe alegători de orice fel, nu vine ca forma politica publica și forma politica privata. Alianța a luat milioane de voturi pentru ca romanii nu mai au de loc pe cine sa voteze însa va fii alta alternativa politica asupra luptei politice anti-România cum sunt majoritate partidelor din Parlament.

Tot la acest capitol sunt toate partidele politice și care fac jocuri politice meschine , alimentează populismul și demagogia politica și curentele politice sunt foc uzate pentru a critica prost și a nu se Vlade nimic. Partidele politice care sunt porducătoare de nimic și de firmele lor private vor sa fure drepturile și libertățile oamenilor își spală pe cariere cu multa minciuna, răutate, marcenari si vanzatroii de târa la păduri, curent electric și zero locuri de munca și programede independenta și mai multa suveranitate interna pentru România.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro