CUVINTELE FRUMOASE SCHIMBĂ VIAŢA VECHE ŞI ADUCE VIAŢĂ NOUĂ

Oamenii slabi se răzbun. Oamenii puternici iartă şi nu dispreţui lucrurile mici. O lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată şi să luminezi în întuneric. Credinciosul adevărat se arată a fi un om fericit. Şi este fericit pentru că care certitudinea originii divine a credinţei sale şi este convins de adevărul ei.

Dumnezeu nu te întrebă câţi prieteni ai avut, dar te întreabă pentru câţi oameni ai fost un adevăr prieten. Să nu-ţi pierzi niciodată speranţa. Atunci când crezi cel mai puţin, Dumnezeu va face minuni pentru tine. Rugăciunea este soarele ochilor ai nematerialnic sufletului. După cum soarele este lumină pentru trup, rugăciunea este lumină pentru suflet.

 

Rugăciunea fără risipire a minţii este lumina neatinsă şi continuă a sufletului şi a minţii. Este scut ceresc, care îi apără pe cei care s.au dăruit lui Dumnezeu. Iisus a tămăduit orbirea ochilor dar n-a putut tămăduit orbia răutăţii. Orbirea răutăţii nu are leac, dar are pedeapsă sa. Vei să recunoşti lumea, deoarece priveşte-o de aproape.

 

 

Dumnezeu , în care spui că nu crezi, crede el în tine. A înţelege necazurile vieţii în rostul lor nevăzut, este o lumină de preţ în sfeşnicul minţii. Valoarea unui om rezidă în ce da el, nu în ceea ce este capabil să primească. Dumnezeu are un plan mareţ pentru viaţă ta. Încrede-te în El. Unele lucruri sunt iubite pentru ca au valoare. Altele au valoare pentru că sunt iubite.

 

Spune adevărul şi atunci nu va trebui să ţii minte nimic. Numai Dumnezeu poate vindeca sufletele noastre. Frumuseţea fizică trece, dar caracterul rămâne. Aşa că ai grijă pe cine primeşti în viaţa ta. Credinţa face totul posibil. Dragostea face totul uşor. Fumuseţea este umbla lui Dumnezeu asupra universului. Ridică fruntea sus şi du-te mai departe. Oricât ar fi de greu nu te uita în spate

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!