CUVINTELE FRUMOASE SCHIMBĂ VIAŢA VECHE ŞI ADUCE VIAŢĂ NOUĂ

Oamenii slabi se răzbun. Oamenii puternici iartă şi nu dispreţui lucrurile mici. O lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată şi să luminezi în întuneric. Credinciosul adevărat se arată a fi un om fericit. Şi este fericit pentru că care certitudinea originii divine a credinţei sale şi este convins de adevărul ei.

Dumnezeu nu te întrebă câţi prieteni ai avut, dar te întreabă pentru câţi oameni ai fost un adevăr prieten. Să nu-ţi pierzi niciodată speranţa. Atunci când crezi cel mai puţin, Dumnezeu va face minuni pentru tine. Rugăciunea este soarele ochilor ai nematerialnic sufletului. După cum soarele este lumină pentru trup, rugăciunea este lumină pentru suflet.

 

Rugăciunea fără risipire a minţii este lumina neatinsă şi continuă a sufletului şi a minţii. Este scut ceresc, care îi apără pe cei care s.au dăruit lui Dumnezeu. Iisus a tămăduit orbirea ochilor dar n-a putut tămăduit orbia răutăţii. Orbirea răutăţii nu are leac, dar are pedeapsă sa. Vei să recunoşti lumea, deoarece priveşte-o de aproape.

 

 

Dumnezeu , în care spui că nu crezi, crede el în tine. A înţelege necazurile vieţii în rostul lor nevăzut, este o lumină de preţ în sfeşnicul minţii. Valoarea unui om rezidă în ce da el, nu în ceea ce este capabil să primească. Dumnezeu are un plan mareţ pentru viaţă ta. Încrede-te în El. Unele lucruri sunt iubite pentru ca au valoare. Altele au valoare pentru că sunt iubite.

 

Spune adevărul şi atunci nu va trebui să ţii minte nimic. Numai Dumnezeu poate vindeca sufletele noastre. Frumuseţea fizică trece, dar caracterul rămâne. Aşa că ai grijă pe cine primeşti în viaţa ta. Credinţa face totul posibil. Dragostea face totul uşor. Fumuseţea este umbla lui Dumnezeu asupra universului. Ridică fruntea sus şi du-te mai departe. Oricât ar fi de greu nu te uita în spate

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro