CURSURI AFACERI

Guvernul trebuie sa puna accentul pe caderea mai degrabă a economiei si aspectele dificile ale sistemele medicale actuale. Criza santatatii publice este in constructia partidelor politice celor mai multe care se manifesta impotriva Romaniai si economiei. Nu avem deloc o proiecte si decizii care sa fie la efectele pandemii. Corona virus 19, a adus multa saracie, violenta si foarte multe boli contagioase, sanatatea oamenilor devine un pericol publice avand in vedere ca abuzul excesiv si cel mai prost Guvern corit de toate grpurile parlamentare sunt cu accestul pe servicii salbe spre beneficiari

i.. Santatea publica si combaterea corona virus 19, se poate executa prin mijcare si scoaterea oamenilor din izolare si mai ales dat drumul la locurile de munca pentru platirea servicilor de protectia sociala si de santatate publica. Ignoarea si cel mai prost regim politic fiind mai grav decat criza sanitara publica si trebuie tratate la fel cu tratamente de korona virus.

Tratatrea oamenilor la fel ca pe femei si barbati de corona virus 2019, se poate efectua prin aer curat si scoaterea oamenilor in zone de spatii verzi. Ignoarea Guvernului de cresterea rapida a saracie extrem si cum violenta domestica se afla model de guvernare si numar mare de divoruri in dezvoltarii patrimoniului Romnaiei, sunt ignorate de catre liderii politici si  guvernul loco. Expresia de libertate, este mai importata si livrarea si garantarea dreptruile omului si dreptul la sinvatamnt, dreptul la economiei de piata libera si economica. Combaterea comertului cu sclavii pe plantaitii externe si sacii de oamenii vanduti  la forta de munca ieftina si slaba platita. oamenii își pierd sursa existenței și suntem în mijlocul unei mari crize economice pe care nu o cunoaștem de mult timp. Astăzi am vizitat protestul proprietarilor primăriilor și grădinilor de evenimente. Aceasta este una dintre cele mai afectate ramuri din ciuma ciumei, iar statul le neglijează. Guvernul a trebuit să le ofere sprijin pentru whqlwţ, dar ea nu şi-a făcut griji pentru ei şi nu s-a obosit să construiască un plan de ieşire pentru ei. Statul trebuie să raporteze, să asiste și să le ofere soluții pentru a redeschide afacerea și revigorarea acestei industrii. Având în vedere datele din ultimele două săptămâni nu există nicio justificare pentru a continua și sufoca proprietarii de fermă și afaceri. Trebuie să deschidem întreaga fermă și imediat..

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.