CUM TREBUIE SĂ FIE OMUL MAI BINE

Dumnezeu nu se adună din oamenii, deoarece este în orice loc, şi de asta România trebuie să fie mai credincioasă cu românii şi ulterior pentru a lansa fapte bune care sunt plăcute în faţa lui Dumnezeu. Biserica trebuie să fie cu ultimul cuvânt în actuala societate, deoarece este considerată ca fiind casa lui Dumnezeu şi nu trebuie să mai fie centre de campanii electorale, deoarece este din inima noastră care nu o poate dărâma nimeni, indiferent de orientare politică care este împotriva lui Dumnezeu.

Dacă vântul nu suflă, nu există credinţă, încearcă să faci fapte bune şi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru realizările tale, indiferent dacă ai avut milioane mari de probleme, deoarece drumul către Dumnezeu este tot mai mare şi fă fapte bune la oameni care au nevoie de ajutor, deoarece mâine nu mai hai puterea de a face fapte bune.

Darul iertării păcatelor e mai mare decât darul minunilor, întrucât priveşte sufletul, pe când minunile privesc obiceiuri din timp. O iertare a sufletului, este o curăţirea a lui, uneori e o adevărată înviere din morţii şi-i mai de preţ aceasta decât tămăduirea prin credinţă.

 

Numai oameni care sunt pentru ei îşi vând cel mai mult credinţa şi sunt împotriva lor, foarte mult, deoarece le place să creeze milioane mari de probleme pentru oameni din viaţa lui, pentru avea cea mai mare avere pe lumea asta care este foarte ieftină şi nu are viitor de calitate. Fericit va fi omul care se roagă la Dumnezeu pentru el, deoarece are puterea în credinţă pentru viata lui, şi care poate da şi la alţii.

Pentru oamenii care se vând foarte mult pe nimic, se tem de ziua de mâine, iar oamenii care sunt acum în viata pentru fapte bune, prin ajuta pe oamenii care au nevoie de ajutor, sunt în viata datorită lor, pentru faptele bune care le cultivată în fata lui Dumnezeu.

Miracolele nu sunt fapte bune şi nu se întâmplă atunci când plângii, şi se întâmplă atunci când crezi cu adevărat în puterea lui Dumnezeu, deoarece prin multă rugăciune se vede că ai multă credinţă pentru tine şi Dumnezeu va fi mai bun cu tine în viitor.

Oamenii tot timpul uită să facă fapte bune şi se consideră că sunt ei Dumnezeu, prin milioane de păcate, deoarece dacă Dumnezeu iartă, pe om, este timpul ca şi noi să fim mai buni cu noi, astfel încât viata noastră să fie mai liniştită şi frumoasă din toate punctele de vedere acum.

Când un sărac îţi întinde o mâna, nu ţi-o întinde să-ţi ceară, ci ca să-ţi dea Împăraţirea lui Dumnezeu, deci nu judeca să nu fi judecat tu mai rău, şi dacă ajuţi pe oamenii săraci este să fie mai bine pentru viaţa ta, deoarece ai redus din alte noi păcate care erau să fie programate în timp.

Timpul este cel mai valoros din viaţa omului, deoarece timpul nu se compune numai din ore şi minunte, ci şi din dorinţa şi iubirea de viaţă, prin fapte bune de înaltă calitate.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.