CUM TREBUI CA OAMENII SĂ FIE OAMENII

Cum trebuie ca oamenii să fie oamenii să îşi revadă lumina de viaţă în faţa ochilor când sunt acum în viaţă şi nu când sunt pe moarte. Ei trebuie să facă parte dintr-o societate umanistă, probabil că să fie mai apropiaţi de viaţa şi să comunice cu puterea lor. Dumnezeu doreşte ca toţi oamenii să fie eliberaţi de păcatele lor şi să cunoască în această viaţă că sunt oamenii şi nu Şeful tuturor oamenilor care au un strat mai greu în viaţă, celor care îţi poartă suferinţa şi pe care îi vedem alături de noi.

Dacă nu te vezi ca un învingător, atunci nu vei putea acţiona ca un câştigător. Pe măsură ce îmătrineşti înţelegi din ce în ce mai bine că în viaţă nu contează cum arăţi sau ce ai, ci contează ce fel de persoană ai devenit. Nu înceta niciodată să crezi şi să speri. Şi miracolele au nevoie de timp de gândire să se întâmple. Oamenii săraci sunt întotdeauna pentru Dumnezeu. Dumnezeu nu îţi dă niciodată mai mult decât poţi duce.

 

Roagă-te întotdeauna lui Dumnezeu. El îşi va trimite mereu gândul cel mai bun. Este greu să pierzi, dar nu mult mai rău este să nu fi încercat niciodată să reuşeştit. Omul are atâta sfinţenie câtă rugăciune are în el. Fericit este acela care nu gândeşte rău. Dacă vrei să ai succes în viaţă, formează o echipă cu Dumnezeu.

 

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca adat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să fie cu viaţă velşnică. Este mai bine să fii singur decât într-p companie proastă. Am învaţat de la animale lucruri mai multe şi mai profunde decât de la oameni. Timpul are întotdeauna o cale frumoasă de a ne arăta ce şi cine contează cu adevărat.

 

Oamenii te judecă şi te tratează atunci când nu obţin ceea ce vor de la tine. Să te gândeşti de o sută de ori când scoţi vorba din gură, că nu ştii unde loveşte cu ea. Prostia se zbate mereu să ajungă în primele rânduri, pentru a fi observată la timp.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???