CUM SUNT POLITICIENII DE LA GUVERNAREA LOR PERSONALA

Politicienii din Romania de la guvernarea lor personala, sunt infractorii si astfel, distruge clasa politica prin sistemul lor politic romanesc pentru promovarea de elitele penale si cu dosare de coruptie pentru afacerile de coruptiei cu statul roman, si mai ales sa fie la guvernarea Statului Roman.  Si astfel se promoveze incompetenta si prin desemnarea tot timpul la guvernele central si local de numai  clientii lor politici penali, deoarece oferta lor politica in alegerile democratice din partea  partidele politice inutile sa fie pe borcanele penale.. Comunicarea lor politica cu electoratul de drept de vot, din Programul de guvernare politic, este zero. Au distrus multe elitele politice care aveau viziunii pe termen lung, iar acum afacerile de coruptiei sunt in crestere tot timpul. Romania are parte de numai partide politice penale care sunt pentru guvernarea lor si sa produca numai guverne cele mai ieftine din punctul de vedere politic.

Guvernul PSD, cumpara de pe piata politica din partea partidului PNL, parlamentarii la bucata, astfel incat, sa avem cele mai mici cresteri economice si mai ales Statul de drepta , sa fie de tip model de alegerile penala. Deciziile politice ale partidelor de la guvernarea tuturor partidelor penale, si cu multa clientela politica personalizata., au operat masiv la distrugerea sistemelor de securitate sociala. Veniturile tuturor romanilor in anul 2017, vor fi si mai mici si nu exista nicio crestere economica reala pentru modernizarea nivelului de trai. Sistemele de infractorii si cu mafia lor de la clientii politici selectivi, au de fapt, acum, o posibilitate sa protesteze impotriva statului de drept, si sistemul judiciar din Romania, sa scape pe toti infractorii de puscarie si care sunt acum ei Statul Roman, la guvernare.

 

Pornind de la cea mai mare criza politica si mai ales guvernamentala, regimul PSD, nu vrea sa guverneze de loc, astfel diminuarea problemelor sociale si economice ale poporului roman sa nu existe. Poporul roman, are nevoie de infrastructura grea de drumuri de orice fel, pentru industralizarea schimbarilor economice si sociale, care sa ofere locuri de munca noi pe piata muncii si decente. Economia politica nu produce de loc valoare politica moderna si de asta se vede ce criza politica dura si severa, se ofera din Programul de guvernare a tuturor penalilor de la guvernarea lor .  Din punctul de vedere al partidelor de la guvernarea lor personala, PSD si ALDE, au valori politice penale si mai grav vor sa distruga statul de drept si sistemul de justitie din Romania.

Cresterea penalilor la guvernare este la moda si de asta sunt numai proteste sociale si economice impotriva Guvernului PSD, care nu comunica de loc in mod direct si indirect cu opinia publica, despre gravele  abuzuri de putere politica asupra procesele guvernamentale si care institutiile publice locale si judetene din Romania sunt controlate de clinetii penali cu cele mai multe dosare penale pentru sfidarea celor care sunt taxele si impozitele ale poporului de drept. Toate actele de coruptiei sun pentru afacerile de coruptiei ale regimului PSD, de asta isi permite sa produca numai procese democratice cu resturi intelectuale de doi lei, la alegerile electorale.

Sistemul politic din Romania, nu are de loc alternativa politica reala pentru stoparea abuzurilor legislative si executive, din partea actualei majoritati parlamentare. Situatia sociala si politica , creata pe de alta parte, de politicienii penali cu cele mai mari venituri si in euro, cuprinde actiunii negative , lipsa de ordinea sistemului social, care prevede numai milioane de probleme.

 

Ideea de alegerile anticipate organizate acum de catre partidele politice democratice si moderne, a fi sustenabila si reala, deoarece a salva pe Romania, de la cele mai grele si severe in multiple abuzive ale clientii penalii si care se cred ca ei sunt singurele lor resurse umane, in ofertele lor politice private, pentru a guverna impotriva Romaniei. Este o democartie guvernamentala foarte fragila si care costa milioane de euro din taxele si impozitele oamenilor, de asta avem lipsa de programe politice economice pentru dezvoltarea infrastructurii economice de drumuri, care obiectivul PSD-ului, este zero kilometri de autostrazi moderne, acolo unde nu exista nicio crestere economica de stat care este expresia locurilor de munca reale. Avem nevoie de partide politice noi si noi liderii politici pentru combaterea politicienilor penali si care sunt tot timpul impotriva Romnaiei la toate guvernele locale si centrale.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!