CUM SUNT POLITICIENII DE LA GUVERNAREA LOR PERSONALA

Politicienii din Romania de la guvernarea lor personala, sunt infractorii si astfel, distruge clasa politica prin sistemul lor politic romanesc pentru promovarea de elitele penale si cu dosare de coruptie pentru afacerile de coruptiei cu statul roman, si mai ales sa fie la guvernarea Statului Roman.  Si astfel se promoveze incompetenta si prin desemnarea tot timpul la guvernele central si local de numai  clientii lor politici penali, deoarece oferta lor politica in alegerile democratice din partea  partidele politice inutile sa fie pe borcanele penale.. Comunicarea lor politica cu electoratul de drept de vot, din Programul de guvernare politic, este zero. Au distrus multe elitele politice care aveau viziunii pe termen lung, iar acum afacerile de coruptiei sunt in crestere tot timpul. Romania are parte de numai partide politice penale care sunt pentru guvernarea lor si sa produca numai guverne cele mai ieftine din punctul de vedere politic.

Guvernul PSD, cumpara de pe piata politica din partea partidului PNL, parlamentarii la bucata, astfel incat, sa avem cele mai mici cresteri economice si mai ales Statul de drepta , sa fie de tip model de alegerile penala. Deciziile politice ale partidelor de la guvernarea tuturor partidelor penale, si cu multa clientela politica personalizata., au operat masiv la distrugerea sistemelor de securitate sociala. Veniturile tuturor romanilor in anul 2017, vor fi si mai mici si nu exista nicio crestere economica reala pentru modernizarea nivelului de trai. Sistemele de infractorii si cu mafia lor de la clientii politici selectivi, au de fapt, acum, o posibilitate sa protesteze impotriva statului de drept, si sistemul judiciar din Romania, sa scape pe toti infractorii de puscarie si care sunt acum ei Statul Roman, la guvernare.

 

Pornind de la cea mai mare criza politica si mai ales guvernamentala, regimul PSD, nu vrea sa guverneze de loc, astfel diminuarea problemelor sociale si economice ale poporului roman sa nu existe. Poporul roman, are nevoie de infrastructura grea de drumuri de orice fel, pentru industralizarea schimbarilor economice si sociale, care sa ofere locuri de munca noi pe piata muncii si decente. Economia politica nu produce de loc valoare politica moderna si de asta se vede ce criza politica dura si severa, se ofera din Programul de guvernare a tuturor penalilor de la guvernarea lor .  Din punctul de vedere al partidelor de la guvernarea lor personala, PSD si ALDE, au valori politice penale si mai grav vor sa distruga statul de drept si sistemul de justitie din Romania.

Cresterea penalilor la guvernare este la moda si de asta sunt numai proteste sociale si economice impotriva Guvernului PSD, care nu comunica de loc in mod direct si indirect cu opinia publica, despre gravele  abuzuri de putere politica asupra procesele guvernamentale si care institutiile publice locale si judetene din Romania sunt controlate de clinetii penali cu cele mai multe dosare penale pentru sfidarea celor care sunt taxele si impozitele ale poporului de drept. Toate actele de coruptiei sun pentru afacerile de coruptiei ale regimului PSD, de asta isi permite sa produca numai procese democratice cu resturi intelectuale de doi lei, la alegerile electorale.

Sistemul politic din Romania, nu are de loc alternativa politica reala pentru stoparea abuzurilor legislative si executive, din partea actualei majoritati parlamentare. Situatia sociala si politica , creata pe de alta parte, de politicienii penali cu cele mai mari venituri si in euro, cuprinde actiunii negative , lipsa de ordinea sistemului social, care prevede numai milioane de probleme.

 

Ideea de alegerile anticipate organizate acum de catre partidele politice democratice si moderne, a fi sustenabila si reala, deoarece a salva pe Romania, de la cele mai grele si severe in multiple abuzive ale clientii penalii si care se cred ca ei sunt singurele lor resurse umane, in ofertele lor politice private, pentru a guverna impotriva Romaniei. Este o democartie guvernamentala foarte fragila si care costa milioane de euro din taxele si impozitele oamenilor, de asta avem lipsa de programe politice economice pentru dezvoltarea infrastructurii economice de drumuri, care obiectivul PSD-ului, este zero kilometri de autostrazi moderne, acolo unde nu exista nicio crestere economica de stat care este expresia locurilor de munca reale. Avem nevoie de partide politice noi si noi liderii politici pentru combaterea politicienilor penali si care sunt tot timpul impotriva Romnaiei la toate guvernele locale si centrale.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !