CUM SUNT CUVINTELE ASA SUNT ŞI OMUL

Distrugerea societăţii totalitare de piatră nu este o chestiune de opţiune, ci este o necesitate, într-o lume care se ştie condamnată. Deoarece puterea este pretutindeni, ea trebuie combătură oriunde şi oricând. Revenirea limbajului, revoluţionară permanentă a vieţii cotidiene nesupusă şi rezistenta reprezintă elementele cheie ale revoluţiei împotriva ordinii stabilite. Dar pentru ca din aceasta revoltă să ia nastere o revoluţie, trebuie ca  subiectivităţile să se unească într-un front comun.

 

 

Trebuie lucrat la unirea tuturor   forţelor revoluţionare- Aşa nu se poate face decât pornind de la constinţă eşecurilor noastre trecute. Nici reformistul steril, nici birocraţia totală libera nu poate reprezenta soluţii la insatisfacţia noastră. Este necesar să inventăm noi forme de organizare şi de luptă.

 

 

 

Autogestiunea angajaţilor şi democraţia directă la nivelul comune constituie bazele acestei noi forme de organizare, care trebuie să fie să fie anti-ierarhice, atât în formă, cât şi în continuare. Puterea nu trebuie cucerită şi trebuie distrusă, pentru reorganizarea noii ordinii mondiale şi care fiecare tară de pe această planetă, să contribuie la dezvoltarea omului natural.

 

Sub guvernarea ponta 3, este monstră politică anti democratice, care nu intemniţează nedrept, locul omului cinstit(drept) este de asemenea la închisoare. Cea ce a făcut acest guvern al partidelor politice şi nu al tuturor romanilor, este zero realizări din toate punctele de vedere politice şi economice.

 

Ceea ce am făcut odinioară din dragoste pentru Dumnezeu, facem acum din dragoste pentru bani, cu alte cuvinte, din dragoste pentru ceea ce ne dă sentimentul cele mai înalte puteri şi bună cunoştinţă. Combaterea corupţiei înalte şi ridicare statului de drept pentru întărirea democraţiei în România, la nivelul UE şi USA, nu prevede actuala putere din sub guvernul Ponta 3, deoarece Parlamentul României a devenit cea mai mare slugă politică, pe timpul mandatului guvernului Ponta 3.

Este foarte trist când ne gândim că natura vorbeşte, iar omul nu o ascultă. Omul este condiţionat să aibă un comportament productiv prin organizarea muncii, iar în afară (în afară locului de muncă) el îşi păstrează aceeaşi piele şi acelaşi corp.

 

 

Credeam că stăpânim cuvintele, dar de fapt cuvintele sunt cele care ne stăpânesc pe noi. Natura nu a creat nici stăpâni, nici sclavi. Iar eu nu doresc nici să dau, nici să primesc legi. Pe măsură ce opresiunea acaparează toate sectoarele vieţii, rezolvă la formă unui război social. Când sunt protestele de stradă în număr mare se reabilitează din democraţie politică, amânând revoluţia ce va veni.

 

Bogdan Scurtu (A.I.C.)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !