CUM SUNT CUVINTELE ASA SUNT ŞI OMUL

Distrugerea societăţii totalitare de piatră nu este o chestiune de opţiune, ci este o necesitate, într-o lume care se ştie condamnată. Deoarece puterea este pretutindeni, ea trebuie combătură oriunde şi oricând. Revenirea limbajului, revoluţionară permanentă a vieţii cotidiene nesupusă şi rezistenta reprezintă elementele cheie ale revoluţiei împotriva ordinii stabilite. Dar pentru ca din aceasta revoltă să ia nastere o revoluţie, trebuie ca  subiectivităţile să se unească într-un front comun.

 

 

Trebuie lucrat la unirea tuturor   forţelor revoluţionare- Aşa nu se poate face decât pornind de la constinţă eşecurilor noastre trecute. Nici reformistul steril, nici birocraţia totală libera nu poate reprezenta soluţii la insatisfacţia noastră. Este necesar să inventăm noi forme de organizare şi de luptă.

 

 

 

Autogestiunea angajaţilor şi democraţia directă la nivelul comune constituie bazele acestei noi forme de organizare, care trebuie să fie să fie anti-ierarhice, atât în formă, cât şi în continuare. Puterea nu trebuie cucerită şi trebuie distrusă, pentru reorganizarea noii ordinii mondiale şi care fiecare tară de pe această planetă, să contribuie la dezvoltarea omului natural.

 

Sub guvernarea ponta 3, este monstră politică anti democratice, care nu intemniţează nedrept, locul omului cinstit(drept) este de asemenea la închisoare. Cea ce a făcut acest guvern al partidelor politice şi nu al tuturor romanilor, este zero realizări din toate punctele de vedere politice şi economice.

 

Ceea ce am făcut odinioară din dragoste pentru Dumnezeu, facem acum din dragoste pentru bani, cu alte cuvinte, din dragoste pentru ceea ce ne dă sentimentul cele mai înalte puteri şi bună cunoştinţă. Combaterea corupţiei înalte şi ridicare statului de drept pentru întărirea democraţiei în România, la nivelul UE şi USA, nu prevede actuala putere din sub guvernul Ponta 3, deoarece Parlamentul României a devenit cea mai mare slugă politică, pe timpul mandatului guvernului Ponta 3.

Este foarte trist când ne gândim că natura vorbeşte, iar omul nu o ascultă. Omul este condiţionat să aibă un comportament productiv prin organizarea muncii, iar în afară (în afară locului de muncă) el îşi păstrează aceeaşi piele şi acelaşi corp.

 

 

Credeam că stăpânim cuvintele, dar de fapt cuvintele sunt cele care ne stăpânesc pe noi. Natura nu a creat nici stăpâni, nici sclavi. Iar eu nu doresc nici să dau, nici să primesc legi. Pe măsură ce opresiunea acaparează toate sectoarele vieţii, rezolvă la formă unui război social. Când sunt protestele de stradă în număr mare se reabilitează din democraţie politică, amânând revoluţia ce va veni.

 

Bogdan Scurtu (A.I.C.)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.