CUM SE MANIFESTA CORUPTIA SI SARACIA IN ROMANIA

 

Cum se manifesta coruptia si saracia in Romania , in ce masura este legalizata coruptia de catre autoritatilor dupa 1989 a fost generata de numai partidele politice penale si oferte politice si programe de guvernare pentru acte si afaceri de coruptiei. Dupa ce a aderata Romania pentru Uniunea Europeana lupta impotrica coruptiei a dat roade, Dar lupta pentru eradicarea saraciei nu a fost de loc programe inalte guvernamentale sa fie in mediul rural si urban si in continuare.

Din punctul de vedere programatic, s-au adoptat numi vorbe goale astfel incat politicilor publice, globalizarii. guvernatie, reformei guvernamentale, coruptiei, saraciei, lipsa de dezvoltarii economice si cresterii nivelului de trai, au gestionat foarte bine, toate problemele sociale si economice.

Partidele politice sunt mafii politice si care au generalizat lipsa de profesionalism si prosperitate , au creat cadrul legislativ pentru promovarii saraciei si sclaviei lucie. Cel mai corup partid si cu peste 100 de politicienii penali dovesiti de anchetele penal pe rol, sunt acum la guvernare, guvernele lor s-au luptat pentru promovarii coruptiei si saraciei multiple, mai ales pe piata muncii. Partidele cu gandire si grup organizat mafiotic a permis ca coruptia sa devina cel mai fermector program de guvernare, pentru imbedicarea resurselor uamen su impedicarii cresterii economice si ales sistemul de asistenta sociala si securitate umana, este pus la pamanat.

Pe termen foarte lung, coruptia partidelor politice are rolul de descurjare a oamenilor de a munci din greu in mai greu, de lipsa de investitii serioase in infrastructura economica primara, de lipa de 400.000 de ingnieri pentru construirea si dezvoltarii economiei de piata si libertate a muncii.

Agentia Nationala Anticoruptiei din 2005, epentru 2018, a facut multe progres in sistemul judiciar din Romnaia, iar acestei institutii ii lipseste fondrui pentru combaterea coruptiei la nivelul inalt la multinationalelor , se concepe idea ca numai corupita publica sunt la partidele politice din Parlament, dar mai ales coruptiei si hotii pe contracte publice sunt si la mediul privat la multe firme fantome care unii sunt politicienii de la guvernare parteneri.

Dna a fost foarte bine avzauta si a progresat mult si ar trebuie sa mai aiba de lucrata la procesul pentru eradicarea saraciei, adica in programele politice si politicilor publice. DNA nu ca nu a fost cu dosare penale in procesul de dupa aderare la Uniunea Europeana, dar inca a deschis foarte multe cazuri de coruptie pentru infractiuni de coruptie la nivel inalt si acum in guvernarea tuturor penalilor. S-au bazut foarte multe probleme patrologie in procesul de combaterea coruptiei din cauza ca legile sunt tot mai proaste si genereaza multa coruptiei publica.

Rapoartele de tara al Romaniei in spatiul Uniunii Europene , arata si confirma sa sunt multe slabiciuni sistematice care au fost ridicate si in sfera reformei justitiei si in sfera luptei anti-coruptiei si saraciei pe piata muncii care pur si simplu a blocat implementarea a fosrte multe directive europene prin excluderea de calitatea de membru plin in calitatea de stat membru UE cu drepturi totale a Romaniei. Prin urmare ComISIA Europeana, si-a asumat rorul de jucator pe piata politica interna si dupa numai progresele facute de clasa politica in lupta impotriva corutpiei publice si eradicarea saraciei care este o boala cronica tot mai mare si in prezent.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !