CUM SE FACE POLITICĂ SI NU PENTRU OAMENII

Criza Guvernului Ponta si guvernarea poverilor fiscale, pentru mentinerea masurilor de austeritate, au guvernat cu principalele masuri de guvernare de la cel mai mare regim politic si cu cea mai mare majoritate parlamentară, cu plină de penali si cu actele de afacerilor de coruptiei severe impotriva statului român. Am aratat deja ca alegerile prezidentiale din anul trecut, avea nevoie de un nou guvern prin noul Programul sau de guvernare asupra reducerii masurilor de austeritate si care sunt pro coruptiei si sclaviei severe, dar aceste obiectiv fundamental de tara si un proiect de tara nu a fost onorat de cel mai mare regim politic, deoarece au probleme mari cu Justitia in România, insă statul de drept, va function prin comisiile de judecată, asa cum prevede toate tratatele de aderare ale Romaniei la Uniunea Europeană.

 

De acum, programul de guvernare al guvernului Ponta 4, nu aduce si nu va reduce poverile fiscale, pentru generarea locurilor de munca de care sunt nevoie pentru Romania, din cauza lotului mare de penali si clientela politica, care grantează pentru guvernul Ponta 4, in fata Parlamentului, sa faca afacerilor de coruptiei severe si pentru lansarea de alte noi taxe si iar impozite mai de lux.

 

Alegerile anticipate nu sunt pe placul partidelor de la guvernarea de ciolane de lux, pentru ca pierde guvernarea poverilor fiscale si guvernarea baronilor pentru vanzarea de sclaviei severe si dure, asupra românilor cu drept de vot, care muncesc din greu, să plateasca taxele si impozitele pentru cel mai corupt regim,  asa cum este recunoscut de toate cancelariile europene. Cu siguranta, ca Guvernul Ponta 5, nu va ma fi in Romania, deoarece nu comunica cu viziunea de guvernare si in programului de reformarea tuturor institutiilor de stat, sa fie mai transparente si sa comunice la combaterea coruptiei si saraciei severe, in slujba cetatenilor romani cu drept de vot.

Daca pentru Guvernul Ponta 4, avem in Romania cam 4 partide politice si parlamentare in cadrul Parlamentului, care mai garanteaz pentru acest guvern pentru alegerile anticipate, dar dupa alegerile anticipate vor fi mai putine partide politice si care sunt pro guvernarea de centru-stanga, deoarece intervine in asupra mediului de afaceri, cu record de taxe si impozitarea mediului privat, in loc sa reduca poveriile fiscala, la nivelul Uniunii Europene, asa cum prevede toate guvernele pro-europene pentru atragerea invesitiilor in infrastructurii economică-socio, reală si umană.

 

Guvernul Ponta 4, are cea mai mare criza a invesitiitilor in infrastructura si modernizarii drumurile europene de pe teritoriul al României, deoarece doreste cantitate de drumuri europene sa fie pline de găurii si zero infrastructura de transport rutiere si pe calea ferata, care să nu aduca cresterii economice si locuri de munca, in mediul rural si urban, dar sa fie numai evaziune fiscală in guvernarea baronilor de la guvernarea de ciolanelor de lux,  si niciun proiect mare de tara cu deschidere spre cel mai mare viitor de care este nevoie pentru Romania pentru romanii.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.