CUM SE FACE POLITICĂ SI ZERO REZULTATE

 

 

Foarte multă politică şi cu fară rezultate bune în guvernare, deoarece actorii politici sunt la guvernare după multă vorbă şi zero rezultate in toată politică centrală, care se extinde in mediul rural şi urban in România. Rezultatele economice si sociale ale Romaniei pentru romanii, sunt cu peste 10 milioane de probleme, de la lipsa serioasă de reforme mari in domeniile de dezvoltarea regională ale administării teritoriale, si pana la lipsa serioasă in moderinizarea infrastructurii de transpor, fie rutier sau pe calea ferată, deoarece nu mai avem infrastructură economică in toata Romania, pentru ca a fost vândută pentru cresterea coruptiei si sărăciei severe, de toate partidele politice care se declară ca sunt mai democratice de cat partidele politice pro-democratie occidentale.

 

Efectul negativ de nimic de guvernare prin lipsa măsurilor economice de lungă durată, nu se opreste aici. Adâncirea problemelor de la toate partidele private si de afacerilor de coruptiei severe, sunt singurele programe de guvernare ale tuturor partidelor politice de pe alerna politică natională, deoarece nu prea mai sunt ,,elite politice” care să facă din politică ,,artă politică,, prin guvernarea oamenilor de bună calitate, ale tuturor resurselor umane. Romania are probleme mari din cauza romanilor de la guvernare, care se vand foarte ieftini, precum cea mai ieftină munca prin exploatoarea la maxim  ale tuturor romanilor de catre toti străini.

 

Din acest cadrul ale ragădcinilor de partide private, cu fara viziunii si de extindere de reforme in guvernarea economică-social, prin exonerarea Romaniei la milioane inalte viziunii economice, sau impotriva extinderii  progresului de moderniarea infrastructurii politice si economice, se află aproape toate partidele politice si parlamentare, care nu guvernează cu resurse umane de bună calitate,  care să genereze guvernarea de bună calitate, la procesele de baza ale statului fundamentale al României.

Trebuie să vină noi partide politice, pentru lupta impotriva excluderii socială şi discriminarilor şi promovarea de justitie socială, egalitate pentru extinderea de noi intrepinderii mici şi mijlocii, care să creeze locuri de muncă, de bună factură economică, prin combaterea locurilor de muncă de slabă calitate economică. Promovarea de noi programe de investitii şi un acord de simularea nivelului de pregatire avansată pentru lucratorii ai României, trebuie generat prin promovarea indexarii veniturilor si ,,Jos taxele mari,,, care nu produce dezvolare economică şi socială, pentru milioane de cetatenii.

 

Daca nu se schimba Guvernul Ponta 4, trebuie să schimbe Programul de guvernare, prin revizuirea programului de guvernare economică, astfel încât să producă o nouă dimensiune politică puternic, asupra unui obectiv important de natură economică, fiind ca model de guvernare prin cresterii economice sustenabile, pe dezvoltarea durabilă, si un grad cat mai ridicat de ocuparea tinerii români pe piata fortei de muncii, prin cresterea nivelului de trai.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.