CUM SE FACE POLITICA ACUM IN LUME

 

Toate partidele politice în România şi din lume, sunt un pericol real şi în prezent, deoarece nu se angajează să facă politică cu adevărat pentru oamenii. Partidele politice sunt cu fără viitor, si sunt partidele politice pentru politică privată, pentru progresul lor personal sau de multă clientelă politică prin afacerile economice şi de promovarea sărăciei şi corupţiei, care este voluntară difuzată către milioane de persoane cu drept de vot, de pe această lume.

Sistemul politic este tot mai gripat de cancerului politic, prin rebutui de resurse umane, care se declară că sunt ,,oamenii politici”, aceste rebuturi politice, se ceartă prin organele de comunicare în cadrul mass-media, pentru prosperitate de afaceri cu statul, deoarece statul stă in stat, şi el funcţionează tot timpul, indiferent dacă sunt ideologii politice, dificile. Deci, politică nu este considerată de actorii politici, să fie nobilă, asa cum a fost lăsată de către fosti liderii politici ,,carismatici”.

 

Pentru România, prevede că clasa politică, nu este resetată pentru politică adevărată, şi care nu este modernizată şi de loc democratică, având în vedere că partidele politice sunt gestionate de liderii politici, care au record de dosare penale, pentru afaceri de corupţie, precum evaziune fiscală şi trafic de corupţie de la clientela politică de numai partide politice private.

 

 

Dezvoltarea democratică prin mass-media, a jucat un rol destul de important, pentru dreptate şi adevar, despre politică asta care este tot mai ieftină din partea tuturor partidelor politice din România şi din foarte multe tari europene, sunt in faliment politic, deoarece penali şi vănătorii de tară şi cu fara resurse umane, pentru cele mai mici venituri şi pentru corupţie şi sclavie modernă, fac numai politică în continuare pentru afacerile lor personale.

 

De precizat ca tehnologia care are viitor foarte mare şi nu pentru partidele politice care sunt cu fara viitor, şi nu sunt din punct de vedere politic pur- democratice, cu ajutorul internetului care de asemenea este foarte democratic, de cât infrastructura de partide politice, care sunt vechi şi nu sunt cu resurse umane, pentru a fi cu adevarat pentru politică de inaltă calitate, şi de refacerea ordinii mondiale, catre cere o nouă viziune politică, pentru refacerea omului modern.

 

În viitor, nu mai există parlament, nici guvern, nici cadre politice, care sunt expresia problemelor de înaltă corupţie şi de dezvoltarea sărăciei şi corupţiei, care sunt problemele de bază ale tuturor partidelor politice nedemocratice pentru o infrastructură politică,  plină de politicieni care nu au valoare de sursă umană.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro