CUM SE FACE ACUM POLITICA ACUM SI PENTRU CINE

 

Nu sunt de loc bucuros pentru ca nu pot sa scriu de bine despre toate partidele politice care nu au proiecte de tara, obiective strategice de guvernare si au numai zero realizari politice, si iar vin sa ne minta la alegerile parlamentare sa votam prin cea mai mare manipulare de zero realizari politice pentru timp de 27 de ani, de lipsa de partide politice in dezvoltare politica de guvernare. Raportul de activitate ale tuturor partidelor politice pentru guvernare , pentru guvernele din Parlament, pentru Guvernul zero. Romania este foarte pruteda de saraca, sunt milioane de romani cu drept de vot, care sunt cu zero surse de venituri si nu ii sprijina nimeni.Saracia e mai mare in Romania decat coruptia politica si economica.

 1. Zero fonduri europene atrase
 2. Zero apropiere de oamenii care sunt voturi si nu obiecte politice
 3. Zero kilometri de autostrazei
 4. Zero locuri de munca si de inalta calitate si durabile
 5. Zero proiecte sociale si macro-economice
 6. Zero politicienii cu carte politica si cu fara dosare penale de urmaririi penale la afacerile de coruptie in forma continua.
 7. Zero viziuni de guvernare si atragerea de investitii in refacerea mediului de afaceri romanesc,
 8. Cei mai multi ministri sunt numiti de multinationale si care le da legii sa voteze in Parlament, fiind adevarata coruptiei publica parlamentara
 9. Cele mai slabe guverne si care sunt sub dezvoltate politic
 10. Care vor sa conduca, cu fara voturi prea multe de la romanii cu drept de vot
 11. Romanii au nevoie de lipsa de manipulare si proiecte de tara din partea tuturor partidelor politice, care vor sa fie cu voturi multiple, in Parlamentul al Romaniei.

Revizuirea la sistemul de vot pe vot uninominal si protest masiv impotriva votului pe liste care nu este democratic si un sistem electoral obedient si pervers aflat la dicretia sefilor de partide penalei.

-Cresterea nivelului de trai cu minim pe economie obligatorie pentru toata lumea, Sa fie reviziuita in Constitutiei, o sursa de venit pentru oamenii care sunt in campul invatamnului de stat, in cazul in care nu sunt de loc acum , locuri de munca si care nu se merita sa lucrezi pe campul municii la negru, cu fara asigurari de sanatate si sociale, cu numai cu venituri mici si multa munca, pentru partidele politice pline de penalii pentru alegerile parlamentare in 2016.

Adoptarea legii lobby-ului sa stim cu cine joaca multinationalele de azi, sa stim cine sint in spatele marilor partide politice. Resetarea clasei politice si o lupta mai importata impotriva reforme clasa politica, partidele politice. O reforma a sistemul de Justitie , sa fie mai loial si sa comunice prin · Alegerea sefilor Politiei si Parchetelor de catre cetateni dupa modelul legislativ aplicat in SUA si renuntarea la numirea acestora in functie de diverse simpatii politice determinate de patriotismul local si obedienta fata de structurile politice si administrative superioare. · Introducerea la nivelul instantelor superioare: Tribunal si Curtea de Apel a sistemului de jurati dupa modelul Justitiei din Statele Unite ale Americii pentru spetele de interes public in care se impune adoptarea unei hotarari judecatoresti impartiale in interesul comunitatii locale.

 

In domeniul economic, trebuie proiecte de tara, prin  acordarea de facilitati fiscale pentru intreprinzatori romani si pentru membrii mediului de afaceri, care ofera locuri de munca pe piata locurilor de munca. Scutirea de taxe si impozite pe campul muncii si lansarea de mai multe programe sociale, si economice in materiei de combaterea saracie, care ucide romani, si lucreaza in Diaspora, pentru ca Satul Roman, vrea numai taxe si impozite la fara numar.
· scutirea de plata impozitului pe profit pentru o perioda de 2-4 ani pentru IMM-urile care realizeaza noi investitii sau reinvestesc profitul in retehnologizare, achizitia de mijloace de productie sau bunuri mobile si imobile si care angajeaza tineri absolventi;
· scutirea de plata taxelor la Registrul Comertului pentru romanii din Romania care infiinteaza o firma in Romania pentru a demara o afacere;
· scutirea de plata impozitelor locale pentru o perioda de 2-4 ani pentru romanii care achizitioneaza immobile in Romania, construiesc noi imobile si achizitioneza autoturisme;Scuitrea impozitului pe investitii si zero taxe si impozite pentru infrastructura rutiera, calea ferata, si drumuri europene. Modernizarea sistemului economic politic si planuri si masuri privind eradicarea coruptiei sociale , economice si politice si o mai buna guvernare sociala si refacerea Sistemului Social, care sa aiba in evidenta pe toti romanii si sa fie ajutati de Statul Roman.
ZiarulViitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor