CUM SE DECLARA GUVERNUL ASTA IN ROMÂNIA

 

 

La cel mai mare partid si plin de vanzatorii de tara, adica PSD, se practica multa minciună si coruptie in mod official, de asta sunt la guvernare sa minta ca guverneaza aceasta tara care a fost guvernata de toate guvernele socialiste tot mai rau. Guvernul Ponta 4, nu are masuri economice prin realitatea economica de pe teren, si daca cresterea salariului minim pe economie este cu 10 la suta, inseamnă noi poverii fiscale la adresa mediului de afaceri, deoarece bani respectiv nu se duc in economie si se duc la bugetul de stat, la guvernarea penalilor cu dosare penale si grele la DNA pentru taxe de coruptiei.

Guvernul Ponta care inseamnă UNPR- nu adopta masuri economice de care sunt nevoie acum pentru toata România. Milioane de romanii cu drept de vot, au cele mai mici venituri din clubul Uniunii Europene, respectiv sub 200 de euro, in mana. Nu avem si nu vor fi cresterii economice moderne pentru cresterea nivelului de tari, si pentru generarea de milioane oferte de munca, de care sunt nevoie acum pentru România.

 

Aceste masuri negative nu sunt singure, avand in vedere o paleta mare de lipsa de reformele sociale si economice in cadrul infrastructurii economice de tara. Referitor la cresterea salariului minim pe economie este din nou o marire a poverii fiscale pentru circa 3 milioane de firme, si care banii nu merg in buzunarele romanilor care muncesc din greu pentru cresterea economica si care este tot mai mică si cu fara locuri noi de munca, in continuare.

 

Inca o veste foarte slabă ca nu sunt partide politice si puternice, care sa lucreze  in parlament si care sa fie pentru  o guvernare care sa fie capabilă să produca ceva in guvernarea asta. Masurile guvernarii socialiste, de ultima vreme sunt masuri care sunt luate pentru a nu pierde guvernarea si nu sunt masuri economice bine gandite pentru viitorul economic al României, deoarece Codul fiscal prevede numai poverii fiscale tot mai sus, pentru anul viitor.

Procuratura din România, au scos din guvernarea penalilor ai guvernarii ciolanelor de lux, peste 1 milion de dosare penale, unde sunt implicati liderii politici de la nivelul local si national, din sub guvernarea PSD si alte partide de 1 la sută, in afacerile de coruptiei, prin care cereau oamenilor de afaceri, taxe pentru coruptiei in forma calificata, pentru investitii din zona economica. De asta, România are milioane de romanii cu fara nicio sursa de venit din partea nimănui. Deci este nevoie de un nou guvern care sa nu mai ceara taxe de coruptiei, de la noi investitorii straini.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro