CUM SĂ FII UN OM MAI BUN

Dacă nu îl cunoşti pe Dumnezeu este pentru că nu îl cauţi. De la un om mare şi întotdeauna de învăţat, chiar şi când tace. Fii fericit în faţa oamenilor care nu te suportă. Iubirea este legată societăţii şi înfrăţirea întregii omenirii. Este baza fericirii şi a bunătăţii oamenilor şi temelia tuturor virtuţilor. Este scara care îl ridică pe om la desăvărşirea şi-l arată cu adevărat chip şi asemănare a lui Dumnezeu.

 

A vedea pe Iisus e o fericire care nu se aseamănă cu nici o bucurie pământească, iar aceasta se întâmplă din când în când şi din neam în neam, ca să nu se stingă dintre oameni singuri existenţei lui Dumnezeu. Suferi de pe urma nedreptăţii unui om? Iartă-l, ca să nu fiţi astfel doi oameni răi.

 

Istoveşte-ţi trupul cu postul şi cu privirea, şi vei alunga gândul chinurilor al iubirii de plăceri. Preţuieşte ceea ce Dumnezeu ţi-a dat, fiind optimist şi luptă pentru ceea ce iubeşti, numai aşa poţi să fii fericit. Doamne dă-mi putere să primesc cu sufletul liniştea tot ce-mi va aduce ziua de mâine. Preotul sfânt odihneşte inimile credincioşilor, aduce pace conştiinţei lor, se face pildă şi model al vieţii creştineşti şi întruchipează icoana vie şi perceptibilă cu cultului creştin.

 

 

Dumnezeu te urmăreşte cu iubirea Sa îndurerată, în orice ţară te-ai duce. Iubirea, e ca Dumnezeu, nu  are hotare. Omul fericit este omul care îl poartă pe Dumnezeu în suflet. Mulţi oameni nu îşi trăiesc visele pentru că şi trăiesc fricile. Banii îţi aduc medicamente, dar nu-ţi aduc sănătate, cunoştinţe, nu şi prieteni, servitori, nu şi fidelitate.

 

Iubite Doamne, Tu îmi cunoşti nevoile, aşa că eu le pun în mâinele Tale. De câte ori vei cădea, scoală-te şi te vei mântui. Dacă nu nu te poţi ierta pe tine, cum te aştepţi să-i poţi ierta pe alţii? Domnul este Dumnezeu meu care m-a mântuit. Nu am tot ceea ce îmi doresc, dar apreciez şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am. Niciodată nu este prea târziu pentru ce pune început bun.

 

 

Aşteaptă în  tăcere ajutorul lui Dumnezeu şi vei primi mai mult decât te aştepţi. Nădejdea mea este Domnul, numai El îmi poartă de grijă. Nu mă tem de nimic, căci El este cu mine. Dumnezeu are întotdeauna o rezolvare pentru fiecare problemă, o lumină pentru toate clipele de întuneric, un zâmbet pentru fiecare tristeţe şi un plan pentru fiecare zi din viitor.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.