CUM ESTE BUGETUL DE STAT PENTRU ANUL 2018

Milioane de oameni, folosec bugetul de stat pentru anul 2018, care este din partea PSD e doar un alt cuvânt pentru subdezvoltare și corupție.

Programul  de guvernare cu care cireaza si prevede cele mai multe masuri pericuoase cu care PSD a înșelat electoratul în 2016 se dovedește a fi una din cele mai mari minciuni de după 1989.In final, nu avem de loc investitii de loc la zona de infrastructura de orice fel, de la educatie de calitate si prestatile publice din sistemului medical din Romania sunt la nivelul anului 2000.

Bugetul pe 2018 nu vrea sa aduca mai multa creativitate de devoltarii ori de cate ori ar putea sa aduca mai mult succes, pntru mai multa devoltare si trebuiea sa fie mai cu deschidere spre crearea de locuri de munca. Astfel incat, majoritatea parlamentara care este leguma uscata la guvernarea lor si tirania majoritatii parlamentare, au adus peste 10.000 de amendamente in continuare sa discute despre bugetului de stat, cum sa se manifeste impotriva decalajelor de la centru in mediul rural, asyfel caz, exista reducerii de fonduri fiscale din bugetului de stat, cum ar fi de peste 1000 de milarde de euro, pentur zero infrastructura , educatiei de calitate, in sistemul de sanatate publica care sa nu avanseze in viata tuturor romanilor. Deci, creatorii de locuri de munca nu sunt acum la guvernare, iar Guvernul PSD nu vrea sa creze de loc noi locuri de munca mai bine si in bine platite pentru milioane de tinerii.

Guvernul PSD din Parlamnet a atentat din nou la securitate sociala si nu era de ajuns sa creze o noua dicatura parlamentara prin manipulare, miniciuna si ingradirea dreptului la vot sa fie dupa expresia celor care au avut incrdere la alegerile parlamentare din anul 2016, cu 16 la suta, din totalul celor cu drept de vot, care promisiunile electorale au ramas ca tema politica de propaganda politica penala . Bugetul de Stat in Romania pentur anul 2018, prevede o noua criza politica si economica foarte mare, care nu pleca de la lipsa de mai multe reforme politice  in politica economica fiscala, dar in acelesi timp, se face amendamente pentru  a nu  fi infrastructura de tara, programe si proiect de tara de care are nevoie Romania de peste 28 de ani.

Prin aceasta politica foarte slaba si neserioasa, se prevede sa fie diversiuni politice astfel incat sa se traga de timp, pentru a nu onorara programului de guvernare prin care se prevedine ca se guverneaza acum o majoritate parlamentara care realizeaza numai probleme grave si fundamentale asupra statului de drept si statul roman sa nu mai fie in stat serios si de incredere. Bugetele locale sint anexe de banicii ale partidele de la guvernare care vor numai bani si care se lupta sa nu faca de loc  reforme sociale si un stat al statului bunastarii sociale. Promisiunile electorale au fost realizate numai pentru sa fie pentru PSD la guvernare si nu petru A devina o realitate politica de guvernare.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???