CUM CONVINGE PARTIDELE POLITICE SA MEARGA ROMANI LA URNE

Cum convinge cea mai slaba infrastructura politica , la alegerile europene sa nu mearga milioane de romani la vot si sa voteze dupa gusturile lor politice preferenţiale . Milioane de romanii, sint indemnati sa nu merga de loc la alegerile europene dupa valurile marii de scandalurile tot timpul din partea vedetele penale de pe sticla la take showbiz, in caz contrar , tu astepti ca candidatul tau sa aiba o oferta politica noua?

De la PSD , unii politicienii merg in campania electorala la pus afise electorale pentru liderii PNL-ului, iar liderii PNL au ajuns sa faca politica pentru o mireasa care nu este de loc virgina, care s-a indulcit foarte mult cu contracte profitabile de la toate guvernele PSD-ului, de asa sunt mai mute milioane de romani cu zero venituri in anul 2019. Cei de la USR si PRO mafia parentala , au declarat. ca vor continua comapania electorala pentru PSD si PNL, nu conteaza ca noi ne batem pe capt de locuitor la cote mici si avem si noi prosperitate politica din partea PSD-ului. PNL este in dificultate , nu are o agenda electorale proprii si are grendade si mai ales duce o lupta pentru putere nu pentru electoratul propriu de partid. PSD care nu mai vine la guvernare si are probleme tot mai grave si care inca nu ii da de loc seamna, vrea sa nu mai aiba de loc mai mult 20 la suta, pentru alegerile europene care vor avea loc in 26 mai 2019.

Ei vor intelege ca asa este mai bine, sa nu vina de loc lumea la vot si sa poata fie o reprezentare politica mai inalta pentru Romania, deoarece ei au guvernat sa fie o lispa de interese ale romanilor,la toate ciclurile electorale permanente. Daca vor mai multe milioane de romani toate partidele politice a fii mai bine sa formuleze proiecte eruopene pentru Romania, sa creeze comisiile de specialiate si mai ales sa aduca banii europeni mai multi in toate zonele defavorizate si vandute la pamanturile la strainii. Tototdata, spune ca, tinerii sunt tot mai nereprezentatntii de toate fortele politice din Romania, si sunt cei care au grave probleme profesionale si de carierea si financiare, si mai ales exclusiv din partea tuturor regimurilor politice ce au dominat sfera si puterea politica la afacerile lor persoanale. Spre alte considerente cum ar fii guvernarea personala si a munciunii care tine pe milioane de romani in saracie si in foamete extrema. Sunt unele dude politice de la marile partidele politice extra expirate si conspirative, care au foarte multa, grija de animalele lor domestice si care la copiii orfani, batrani cu fara copiii, si tinerii cu fara sanse egale la carierea profesionala, le dau, sa aiba de mancare doar un euro pe zi, hrana si nu mai putem discuta despre dres.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor