CUM ARATA CLASA POLITICA DUPA SONDAJELE ELECTORALE

Cum arata zona politica romaneasca, de la toate partidele politice si parlamentare, pentru alegerile electorale si europarlamentare care sunt programate pentru anul 2014.

Liderii politici de la clasa politica si care sunt la zona de cresterii de credite electorale, pentru viitoarele alegeri electorale de pe teritoriul al Romaniei. Primarul Sibiului are mai mult credit electoral de peste 30 la suta, fata de seful lui de partid Crin Antonescu, care are un credit electoral de sub 20 la suta, in anul 2013.

Topul increderi in personalitatile publice mai sunt, Mugur Isaraescu se bucura de incredere a 39 la suta, Elena Udrea se bucura de un credit politic, de peste 35 la suta, in luna august 2013. Victor Ponta are un credit politic de peste 37 la suta, in continuare la nivel national.

Personalitatiile publice care sunt in scadere, in sensul ca nu mai au mai mult de sub 30 la suta, incredere din partea romanilor cu drept de vot, sunt urmatoarele persoane. Sorin Oprescu-Mircea, Crin Antonescu-PNL, Calin Popescu-Tariceanu, Adrian Nastase si Ion Iliescu.

Cel mai de incredere lider politic de la zona de opozitiei parlamentare, este Elena Udrea cu 35,67 la suta, MUR-27,34 la suta, si Traian Basescu cu sub 25 la suta, in anul 2013. Emil Boc, Vasile Blaga, Dan Diaconescu si Catalin Predoiu de la partidul PDL, sunt cu un credit electoral, de sub 15 la suta, fata de anul trecut de peste 10 la suta.

Protocolul de cobitare intre presedintele al Romaniei si prim-ministrul al Romaniei, daca se va rupe din cauza scaderii in toate sondajele electorale, Traian Basescu va avea un credit electoral de peste 30 la suta, si Victor Ponta din partea PSD-ului, va scadea in preferintele electorale de la nivelul local si national, la sub 30 la suta, in toamna lui 2013.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro