CU PROGRAMUL DE GUVERNARE LA MULTI ANI

 

Cu programul de guvernare, la multi ani din partea tuturor partidelor de la colaitiei parlamentare din Parlament.Reducere a impozitului pentru oameni bogati, sau societatii comericiale, nu aduce de loc crearea de locuri de munca si mai ales in bine platite. Se pregateste programul de guvernare  de la partidele PSD si ALDE sa nu prevede niciun mare secret de masuri si reforme de guvernare.Astfel incat reclamam din noua al Curtea Europeana a drepturilor Omului, cum programele politice de guvernare sunt numai promisiuni electorale si in schimb miroase ca la afacerile de coruptiei, saracie curata, saracie lucie, marginalizare clase intregii de generatii de oameni din partea faimosului program ,,de bunastare sociala,, .

3 milioane de tinerii cu zero venituri cu studii superioare. 400.000 de romi cu fara acte de indentitate . 4 milioane de romani la zona de saracie curata si cu fara apa potabila si internet si mai ales alte prestari de servicii guvernamentale. 6 milioane de pensionari cu pensii foarte mici intre 300-250 de euro.

 

Reducere a masiva a impozitului si impozitarii capitalului strain nu trebuie sa fie aplicata. Nu se atrage de loc noi milioane de locuri de munca si investitii solide si in infrastructura economica de dezv oltare rurala si durabila.Bugetul de stat in anul 2018, este unul pentru din nou oameni bogati, lansate si promovate de toate centrele politice din Parlament. Ar trebui sa fie reintroducerea impozitului progresiv. Aceasta este singura politica care nu joca si nu este judecata de catre Parlamentul si Romania.

 

Decat venituri mici din capitalul strain si mai slaba forta de munca de loc o economia progresiva ar trebuie ca economia tarii sa vorbesca in interesele reale ale oamenilor. Nu se face de loc reforme si reale reducerii al evaziunii fiscale nu sunt operantionale si sunt mai societatii comericiale care fac evaziunea fiscala subterana. De cand a venit Guvernul PSD la guvernare , sunt mai slabe oferte de munca pe piata fortei de munca.

 

Roadele politicii guvernamentale sunt transformate in cea mai slaba guvernare si lipsita de credibilitate si de rezolvarea infrastructurii economice si sociale, astfel incat structura sociala sa nu mai fie marginalizata de toata lume. Crearea de anchete de evaluare guvernamentala se realizaza prin directivele ale drepturilor omului, astfel evaluare a politicii bugetare executive a transformat Parlamentul, intr-un circ si mega afaceri de coruptia din partea puterilor in stat. Somajul in riandul tinerilor cu fara surse de ajutoare sociale se ridica la peste 4 milioane de persoane. Somajul in randul tinerilor cu studii superioare si medii de la varstele 18-40 de ani, este de peste 40 la suta.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!