CU CINE AR VOTA ACUM ROMANII IN NUMAR MARE PENTRU MAI BINE

Peste 69 la sută, dintre romanii cu drept de vot, l-ar vota în prezent în număr mare, pe fostul preşedinte  al României Nicolae Ceauşescu din partea PCR, pentru alegerile prezidenţiale, dintre aproape toate rebuturile politice de la zona tuturor partidelor private, precum PSD care nu ar vota cu PCR, din cauza că ar intra la puşcărie toţi baronii ai PSD-ului, din toată ţara.

Potrivit celui mai nou sondaj de opinie publică, comandat de partidele private de la guvernare, arată că peste 72 la sută, dintre persoanele chestionate ar vota în prezent, la alegerile prezidenţiale cu Nicolae Ceauşescu din partea PCR-ului, iar persoanele care ar vota în continuare cu vânzătorii de ţară, se află la sub 25 la sută.

Numai sub 80 la sută, dintre persoanele chestionate în stradă au declarat că nu ar mai vota cu vânzătorii de ţară, de la toate partidele private, în special cu organele executive şi legislative comune, precum PSD-ul, care nu guvernează cu nimic pe ţara lor mama şi tata, care le-au dat locuri de munca, pline de privilegii politice.

Peste 70 la sută, dintre romanii cu drept de vot, au ajuns în număr foarte mare, să regrete politica comunistă, pentru că acum România este tot mai plină de vânzătorii de ţară şi jefuită de clientela politică de partide private, prin vânzarea tuturor resurselor, umane, financiare şi averea poporului roman din sub pământul românesc, la cea mai ieftină muncă de pe planeta noastră şi cu peste 16 milioane de persoane care sunt în stradă cu fără locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure.

 

Sondajul difuzat de către mass-media la comanda partidelor private, printre care PSD şi cu partide de 1 la sută, mai confirmă că 78 la sută, dintre romanii, aveau cea mai înaltă încredere politică în regimul PCR, pentru că politică economică de guvernare era vie, prevedea locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure pentru toată lumea şi romanii care munceau în folosul patrie române, aveau dreptul la o casă socială.

 

89 la sută, dintre persoanele cu drept de vot, şi chestionate au mai spus că trăiesc mult mai rău în prezent, fată de sub 1989, iar peste 69 la sută, dintre persoanele apolitice consideră  că PCR-ul, era cea mai bogată politică economică şi socială din viata Românie şi că acum sunt obligaţi de politica privată de la clientela politică să se vândă tot mai ieftină, prin munca lor fizică şi intelectuală de înaltă calitate la firmele din afara României.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “CU CINE AR VOTA ACUM ROMANII IN NUMAR MARE PENTRU MAI BINE”

  1. Politica la zi spune:

    rau, bogată, casa socială, lumea, mass-media, planeta, financiare, lumea, comunist, romanii, politice, privilegii, rebuturi, partidele, alegeri, prezidentiale, baronii, puscărie, PSD, prezidentiale, PCR, Nicolae, Ceausescu | ZiarulViitor.ro – Stiri – A…

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro