CU CÂT VINE UN NOU GUVERN CU ATÂT VA FI MAI BINE

 

Cu cât vine un nou Guvern în România, cu atât va fi mai bine pentru români. România are nevoie de un nou Executiv, care să fie hotărât şi care să se bucure de încrederea tuturor celor înteresaţi în menţinerea creşterii economice şi ritmul cresterii de noi locuri de muncă, normale şi bine plătite. Guvernul Ponta 3, a fost un guvern mai mult  personal şi împotriva propriei sale guvernării, astfel încât România să fie tot timpul în pierdere de români din partea partidelor private.

 

Astfel că guvernarea şi politică din cadrul PSD, a inventat pentru anul 2014, peste de 70 de taxe şi impozite, precum taxa pe stâlp, astfel încât milioane de locuri de muncă, să fie radiate de pe piata muncii, şi românii să fie sclavii ai tuturor partidelor de la guvernarea ciolanelor de lux, fiind modelul sau de guvernare şi adoptat în Parlament.

 

Viitorul guvern trebuie să muncească cu măsuri legislative şi executive, prin ridicarea prospeitatii economice şi combaterea sclaviei severe , care se vede foarte bine în masa poporului român. Peste 80 la sută, dintre locuitorii ai României, au probleme cu lipsa locurilor de muncă, care este cea mai mare problemă fundamentală în ziua de azi, iar Guvernul nu vrea prea multă libertate democratică celor care reprezintă statul român, prin taxe şi impozite la fără număr,

 

Incasarea impozitelor merge tot mai prost, acestea fiind din cauza guvernului Ponta 3, cu indexarea lui ai poverii fiscale, care nu mai aveau decât o valoare simbolică. Guvernul Ponta din PSD, nu are constituţie, sau cel puţin n-avea constitutia care trebuie să fie aplicată, confirmând ca această mega adunătură de hotii, trădatători, de tară, nu vor avea niciodată o viziune de guvernare economică, deoarece le trece mult timp, să prindă experientă de guvernare, după ce nu mai au pentru cine guverna.

 

Pentru schimbarea Guvernului PSD, cu o altă guvernare mai democratică, trebuie refăcută o nouă piramidă politică în cadrul Parlamentului, în concesinţă, mai degrabă,una care să se declare că este un Guvern al oamenilor şi că prevede programe mari şi puternice economice, de care cere anul 2014, pentru toată lumea.

 

Constituţia nu cere schimbarea guvernului Ponta 3, pentru că nu este plagiată, deoarece este tot timpul încălcată în picioare de cel mai corupt regim politic din perioada şi guvernarea contemporană. Trebuie să îmbătrânească guvernului Ponta 3, de la guvernarea ciolanelor de lux, să piardă toată puterea politică , deoarece face trafic de clientelă politică de partide, care reduce tot timpul puterea economică ale României pentru români.

 

Actuala guvernare din majoritatea parlamentară cea mai slabă, care nu creează legi legislative, şi a construit cel mai slab Guvern din istoria politică din România, a fost şi este tot mai mult, lipsit de oameni să fie competenţi să gestioneze propria lor guvernare. Căderea economică este din cauza lor şi că milioane de români în cresterii, sunt din cauza lor cu fără locuri de muncă pe toate drumurile din lumea asta.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.