CU CÂT VINE UN NOU GUVERN CU ATÂT VA FI MAI BINE

 

Cu cât vine un nou Guvern în România, cu atât va fi mai bine pentru români. România are nevoie de un nou Executiv, care să fie hotărât şi care să se bucure de încrederea tuturor celor înteresaţi în menţinerea creşterii economice şi ritmul cresterii de noi locuri de muncă, normale şi bine plătite. Guvernul Ponta 3, a fost un guvern mai mult  personal şi împotriva propriei sale guvernării, astfel încât România să fie tot timpul în pierdere de români din partea partidelor private.

 

Astfel că guvernarea şi politică din cadrul PSD, a inventat pentru anul 2014, peste de 70 de taxe şi impozite, precum taxa pe stâlp, astfel încât milioane de locuri de muncă, să fie radiate de pe piata muncii, şi românii să fie sclavii ai tuturor partidelor de la guvernarea ciolanelor de lux, fiind modelul sau de guvernare şi adoptat în Parlament.

 

Viitorul guvern trebuie să muncească cu măsuri legislative şi executive, prin ridicarea prospeitatii economice şi combaterea sclaviei severe , care se vede foarte bine în masa poporului român. Peste 80 la sută, dintre locuitorii ai României, au probleme cu lipsa locurilor de muncă, care este cea mai mare problemă fundamentală în ziua de azi, iar Guvernul nu vrea prea multă libertate democratică celor care reprezintă statul român, prin taxe şi impozite la fără număr,

 

Incasarea impozitelor merge tot mai prost, acestea fiind din cauza guvernului Ponta 3, cu indexarea lui ai poverii fiscale, care nu mai aveau decât o valoare simbolică. Guvernul Ponta din PSD, nu are constituţie, sau cel puţin n-avea constitutia care trebuie să fie aplicată, confirmând ca această mega adunătură de hotii, trădatători, de tară, nu vor avea niciodată o viziune de guvernare economică, deoarece le trece mult timp, să prindă experientă de guvernare, după ce nu mai au pentru cine guverna.

 

Pentru schimbarea Guvernului PSD, cu o altă guvernare mai democratică, trebuie refăcută o nouă piramidă politică în cadrul Parlamentului, în concesinţă, mai degrabă,una care să se declare că este un Guvern al oamenilor şi că prevede programe mari şi puternice economice, de care cere anul 2014, pentru toată lumea.

 

Constituţia nu cere schimbarea guvernului Ponta 3, pentru că nu este plagiată, deoarece este tot timpul încălcată în picioare de cel mai corupt regim politic din perioada şi guvernarea contemporană. Trebuie să îmbătrânească guvernului Ponta 3, de la guvernarea ciolanelor de lux, să piardă toată puterea politică , deoarece face trafic de clientelă politică de partide, care reduce tot timpul puterea economică ale României pentru români.

 

Actuala guvernare din majoritatea parlamentară cea mai slabă, care nu creează legi legislative, şi a construit cel mai slab Guvern din istoria politică din România, a fost şi este tot mai mult, lipsit de oameni să fie competenţi să gestioneze propria lor guvernare. Căderea economică este din cauza lor şi că milioane de români în cresterii, sunt din cauza lor cu fără locuri de muncă pe toate drumurile din lumea asta.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!