CORONAVIRUS SI POPULISMUL NOILOR MASURI SI CARE A PATRUNS IN SPATIUL PUBLIC

Cronavirus si populismul de dreapta ale noile masuri a patruns in spatiul public. Romanul de dreapta si debutarea coronavirusului este orbul alegătorilor, deoarece nevoie de politicienilor de popularitate si cu populism, este nevoie mai mult de cat molimele. SARS-Cov2, a fost un deput de manifestare a populismului special si animalele politice, de o popularitate de dupa voturi, si nu nevoile de masuri de urgente pentru contracararea epidemiilor. 

Guvernul lui Klaus Iohannis, si Guvernul sluga a lui romanul Corona virus, cu fara pregatire speciala in combaterea molimei. Este nevoie de lansarea unui noului guvern care devine mai bolnav decat milioane de romani sensibili la pandemii. Lista greselile care au aruncat tara intro criza economica de 60 de zile, care nu stim ce se ascunde de fapt in spatele planurilor lor de a profunda criza economica, inclusiv alte reduceri restricțiilor de coronavirus, care nu a ajutat deloc pe milioane de romani si a pus in mod repetat in pericolul viata oamenilor. Miercuri, a fost prelungit satrea de prostiei populismului si tara oficial este aruncată intr-o criza economica destul de periculoasă si cu efectectele destul de nascute. Romania are nevoie de un Guvern si o echipa guvernamentala care sa fie expresii agendei publice si sa lanseze noile masuri de dreapta de uregnta, si Justita Sociala, aderarea in continuare a Guvernului PNL, in manifesatarea de reducerea echitetarea produselor politice si care confirma coruptia.
 Din nou virus, devine arma politica , SARS-corn a fost din anul 2011 si mai ales extins in China si USA, este alegerea oamenilor alegerile legislative orabe, cum au fost in 20 mai 1990, care nu determina deloc acum schimbare a sferei politice si soluții tehnice pentru masuri de securitate si cresterea de noi locuri de munca. Pentru a scapa de Guvernul cel mai slab si care nu are Ministerul drumurilor publice, locurilor si locuintelor sociale si mai ales lansarea cresterii economice,este nevoie de eliminarea acestui Guvern destul de coronavirus , care distruge vietii si nu lasa lumea sa se manifeste. Ministerul Educatiei, face gave si vorbește mai rau, decat Viorica Dăncilă, a extind ora de scoala, cu fara digitalizarea programelor de studii pe nivelul doi, trei si si copii inca nu au acces gratuit la scoala. Ministerul de Interne, se pare ca este ok, fata de de funcția care deja o deține si unii doresc sa fie sluga lui Ludovic Orban sau Victor Ponta.
Ministerul Sănătății Publice, nu are deloc măsuri serioase pentru care au murit multi oamenii de mai multe ori, au inchis toate spitalele publice, si sa nu ofere accesul bolnavilor de alte boli contagioase, la spitale de stat, a permis agenții de pasa sa ia temperatura clienților magazinelor. Nu a împarți deloc masti, gel de igienizare in spatii publice, transport, scoala de stat, bisericii, si mai ales au închis locuri de munca, Acadia restaurantele, barurile, hotelurile, si sailor de sport, si milioane de locuri de munca, care erau platit prost si viata grea.
Poate si mai ales, ca de asta au închis bisericile , sa fie milioane de romani cu coronavirus, si ministerul locuitelor si afaceri economice , a transmis si a transpirat o noua criza economica. Frica întregului Guvernului PNL este extrem de mare deoarece populismul, a fost marcat de lipsa unui program serios de guvernare si de masuri economice serioase, pentru combaterea exprimata a coronavirus si declarațiilor si deciziilor publice sunt sus, o criza politica si blocare pe total a Romania. Revenirea unui Guvern normal la cap, si care sa reprezinte puterea celor doua bicameral, Camera Deputaților si Camera Superioara, pentru o Republica buna de guvernat si buna mana politica pe măsurilor anti criza economica. V-om plati cel mai scump pret, pentru Guvernul dreapta politica si lipsit de viziunile sale propriile si principiile instituțiilor guvernamentale acolo unde erau necesar sa fie prezente. Putem vorbim despre încălcarea Drepturile Omului si egalității de sanse in contextul pandemii si mai ales despre o  mascare politica periculoasa care multe milioane de romani vor plati pretul vietii, si din cazua ca nu exista o alternativa politica si care se declara, sunt mai jeguri resurse umane, decat puterile si vedetele penale de pe TV-ul Platului Victoriei.
Au vazut ca nu mai exista al doile val de infectii, noi pacienti si cel mai rau, mortalitatea raspandita de sub 2 la suta. Infectarea populației dupa nivelul ridicat nu mai poate fi un pericol,deoarece împotriva coronavirus, sunt comunitatiile religioase, cel mai bun antidot. Nu mai se poate declara al doilea val de coronavirus. a fost lucrat in laboratoare private din Wu-han si care au murit doctorii care au creat astfel de virus, pentru extinderea internetului si telefoanele modern .Drepturile omului sunt obligatoriei de legea dreptății si libertatea de reprimand, sunt legea datoriei publice si Guvern responsabil sa puna in actele de legea publica toate puterilor, drepturilor omului. Drepturile Omului a fost violate de statul de drept al exprimării de libertatea presei, care au adus cele mai grave derapaje si neajunsuri sociale peste limita la nivelul mondial.
Mai mult Guvernul este obligat sa ia deciziile politice si diplomatice pentru combaterea saracie si violenței domestice, si toleranta zero fata de abuzurile firmele comerciale asupra clientilor moll-urilor, cu mega scumpiri de pretui si produse expirate si contra facute.

Prof. Adi Stern de la Școala de Biologie și Biotehnologie Moleculară a Celulelor de la Facultatea de Științe ale Vieții de la Universitatea Tel Aviv a raportat săptămâna aceasta că 70% dintre pacienții cu coronavirus din Israel au fost infectați de o tulpină care a provenit din Statele Unite, probabil pentru că a ceea ce a numit ea „o lipsă de politică”.

Decizia miniștrilor de a ridica restricțiile coronavirusului ar putea fi comparată cu oferirea unui copil de acadea.Copiilor le place bomboanele, dar asta nu înseamnă că este bine pentru ei.

Doar pentru că publicul vrea ca restricțiile coronavirusului să fie ridicate imediat, nu înseamnă că este profesional sau corect. Coronavirus nu este un joc.Politicienii populista de dreapta politica si zero drepturile omului in actele legislative de exprimarea deciziilor si declarațiilor publice pe agenda publica pot fi văzuți în retrospectivă jucându-se cu viața oamenilor.

www.ziarulviitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.