CRIZA POLITICA O LUPTA PENTRU PUTERE SI O POVARA PENTRU ROMANIA

Criza politica este un fenomen politic de marca PNL, a numit un premier de 10 lei , nu stie nimeni de el si ca devenie o problemea sociala actuta de interes public, are o guvernare din Guvernul PNL 2, nu aduce nimic nou si investitii de 10 lei. Aceasta lovitura poitica s-a actuztizat mai ales din momentul in care toti liderii politici vot criza politica un act de lovitura de stat. Statul nu mai poate sa ofere securitate sociala si mai ales nu sunt partide politice care sa ocroteasca familia. Cea mai dura si expirata comportament politic fata de alte guverne debzate prea putin dezvterile sociale este atat aspectile multiplie ale companiilor private si al problemei , exnstant marile partide politice care emite acte de afaceri personale si cat si exista probleme grave care aduce probleme noi politice.

Criza politica este devinit ca lovitura politica si Klaus Iohannis si-a batut joc de clasa politica si nu il intereseaza deloc provocarile politice, inainte de alegerile locale, si vrea alegerile anticipate, pentru ca este prea destept. Cea mai grae povara politica a crizei politice dateaza ca sculele politice in Parlament si impune livrarea de partide politice si cele mai slabe programe politice de guvernare.Desi cunoscut foarte bine ca nu vor sa guverneaza tara si vor numai lupte politice antidemocratice si jocuri politice antisociale si pentru aprobarea unor lovituri de stat . Principalale contrtadictiei din cadrul crizei politice din sistemul politic este cea referiotare la momentul considerat a fi zero partide politice bipartide cu mai multe partide politice sa guverneze interesele partidelor politice.PNL nu doreste deloc binele tarii si binele grpurile mafiei politice si cu cresterea poverilor fiscale din cauza ca nu prea exista alternativa poltica impotriva abuzurilor in forma calificata de catre liderii PNL si ciuma de dreapta .

Liderii politici anti democratice si anti nationalisti stabilesc acum jocurile politice tot mai pericuooase si incepand de azi au decalnsat alegerile anticipate, nu vor fii in stare sa genereze un nou guvern si un Program de guvernare sa fie capabil sa isi onoreze promsiunile electorale incepate de partidele politice parlamnetare. Grupul PSD nu vrea sa vina la Guvernare si PNL nu doreste un nou progam de guvernare axat pe investitii soicale si considerant ca nu trebuie sa fie ridicat nivelul calitatii de viata. Liderii politici vine cu o alta probleme de lipsa de instabilitate politica, acutizarea unor grave probleme financiare si mai mari de cat problemele politice si un sistempolitic nervors si care este central, pe reducerea populatiei si ideea ca nu vor sa guverneze si nu au pentru cine sa genereze proiecte de tara.Dezvoltare cresterea economica atat la persoanele fizice si la persoanele juridice sunt traversate de unele lovituri de slcaviei politica moderna si pentru ca nu vine nimeni la Guvernare dupa Ludvic Orban. Dreptruile Omului sunt in precesnt de sub 10 la suta si femeile si barabtii, au diverite dreptruile sociale si nivelul de trai este tot mai redus si nu sunt milioane de romani cu venituri destul de bune.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro