CRIZA POLITICA MERGE INAINTE

Cuza politica merge foarte bine si nu are coronavirus si epidemie politica .Asa discuta liderii politici toate rafule politice si jocurile politice devin mai periculoase decat epidemia de coronavirusului la nivelul mondial. Vrea guvernului lui, personal, si lovituri de stat la adresa libertățile si drepturile omului in materie de drepturile si circulației fundamentale. Nu se poate aduce din clasa politica asa de repde un guvern politic de sacrificul avand in vedere ca nu exista o majoritate parlamentara in cadrul PNL SI in contextul politic al PSD. Mai spuse o data ca verei Guvernului Meu, ca nu vei salba deloc PNL sa vina din nou la guvernare gripa politica lucrează in conformitate cu victimele făcute de coronavirus . Nu suntem in cazul Italia unde are capacitatea economica destul de mare sa piardă puncte economice si care industrie economica. Unde sunt fabricile si uzinele sociale ale romanilor, de ce nu are Romania un cadrul legislativ flexibil si care sa producă valorile economice substanțiale.

Aşa vorbeşte un preşedinte. Nu, nu al nostru, (că dânsul se gandeşte cum să aiba guvernul lui, personal) ci al Franței: „Mă gândesc cu emoție şi căldură la victimele făcute de coronavirus. Am reuşit să întârziem propagarea virusului datorită muncii şi a sacrificiului echipelor medicale, aceşti eroi în halate albe. Sîntem la începutul acestei epidemii care creşte. Vă rog să-i ascultați pe specialişti! Maladia va lovi persoanele vulnerabile, este imperativ sa le protejam. Le cer celor de peste 70 de ani, cu maladii cronice sau respiratorii să rămână acasă, sa-şi limiteze ieşirile. Au fost consultări cu partidele şi toți avem aceleaşi priorități: persoanele vulnerabile şi limitarea epidemiei. Trebuie să lucram impreuna, să facem sacrificii şi să luăm măsuri colectiv, ca să întârziem extinderea şi să ieşim din această criză. Nu vom reuşi fără disciplina şi unitate.”
Sper să avem şi noi, într-o zi, un om care să ne vorbească – şi să aiba aceeaşi empatie si responsabilitate- ca Preşedintele Franței.

Romania intre criza politica si criza economica nu expira deloc si nu avem partidele politice sa livreze promisiunile electorale si sa fie pasionați de soarta tuturor romanilor. Li berarii se joaca de guvernului Meu, încalcă legea fundamentală si face numiri de premieri cu fără acoperire legislativă. Criza politica este mai dura si cu efecte destul de picante, asupra economiei românești si zero protecție sociala si securitate muncii.Romania nu are u Guvern funcțional si este administrata de instituțiile statului roman, trebuie sa aiba un Guvern care sa fie expresia formei si ponderea numărului real de parlamentari din Parlament. Cel mai profund regretabil alternativa de a joaca de guvernului Meu, ca PNL se joca acum ca copii mii la guvernarea unui tarii profunda de săraca. Dace va uitați mai antet sunt total nepregătiți si nu vor sa isi asume si sa ia responsabilitate de a conduce dentistele tarii in momentele cele mai grele in 30 de ani de astfel de partidele politice ale pluralismului , democrație, liberații si drepturile omului si egalității de șanse . Au dat peste 5 guverne jos si propriul lor guvernului Orban, votat de 265 de mandate si acum vor drama Guvernul Orban din nou , care sa nu gestioneze gravele probleme si mai ales nu au construit un Program politic pe baza ideologiei politice. profund regretabil că PNL nu știe sau nu poate să facă ceea ce trebuie la guvernare. Politicienii de la toate partidele politice sunt vocali sui au experiență pe piata muncii politice sa nu guverneze si gestionarea treburile tarii si sa aplice măsuri serioase economice si sa producă valoare politica sociala pentru milioane de oameni. Au lupte politice personale, Guvernul Personal, si care nu tinde la ratingul de țara si sa fie conectați la evoluțiile negative de pe piață economica internaționale, cum indicele de la bursele de valori arata o rata de scădere a petrolului. Clasa politica acum este formata din PNL, PSD, PMP, USR, care vor numai criza politica sa meargă spre alegerile anticipate, si un Guvern care sa aiba puterile legislative amputate si de circul lor mediatic politic si vara proiecte de tara. Clasa politica sa formeze un telefon sa desemneze un Guvern serios si cu puterii lărgite si care sa asculte de actuala situație politica si sa adopte actele normative in contextul evoluțiile negative si nevoile reale ale romanilor, de îngrijire medicala, si sa fie medicamente si disponibile in toate farmaciile din Romania.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro