CRIZA POLITICA MERGE FOARTE BINE

Criza politica se adanceste in Romania unde nu exista nici o solutie politica astefl incat exista criza politica, campanie electorala si o majoritate parlamentara care are guvernul lor. Sistemul prezidential a lansat un guvern ce a fost demis de prosta guvernnarea a tuturor lucrarilor publice, care genereaza instabiliate politica si mai multe focare de gripa politica. Pntru PSD nu are un Program de guvernae cum vadeste lapele baut si cum trebuie sa lanseze cresterea economica . Nu avem alternativa politica , politica de stanga, zero pentru proiecte noi de tara, Actele penale si actualul Parlament impinge un nou guvern si care ar trebui sa aiba un Program de guvernare de rezolvarea probemelor finanicare si o o echipa noua de ministri. PSD trebuie sa lanseze un Program de guvernare si masuri sociale mai ales ca nu doreste organizarea alegerilor anticipate in anul 2020.

Criza politica a declara ca PNL se afla in profunda criza politica si zero imaginatie politica nu are teme politice si ataca economia tari. Probleme politice duce Romania la nimic si oricum nu se va lucra pentru aceasta tara in continuare . Guvenrul noustru, nu avem si Guvernul meu care toti stim cati de penalii sunt unii locatari din actuala formula reprezentare parlamentara. Statul de drept luat la mist de catre actroii penali ce nu sunt in stara deloc sa nu guverneze deloc tara. Guvernul meu va numi din nou sau mai desemneaza din nou Guvernul expresia Guvernului PNL care au dreptul politic de la legilativ si exectiv reprezinta disolutia politica sa de foloseasca de manualul penala sa mai construieasca bugetele locale de stat in favoarea clientii politici selectivi.

Campania electorala se organizeaza cu manipluare, minciuni si sero un sistem politic modern si spre a i livra oferi in modenrizarii ce are trebui sa creze o majoritate parlamentara si guvernul cu multe politicii publice noi. Guvernul PNL se afla acum ,sa optimizeze criza politica si sa aduca lovituri grave de imagine la adresa independenta sistemului judiciar si zero oamenii poltiici calificati pe marile proiecte publcie ce are trebuie avansate ca proiecte piot de tara.

Candidaturile partidele politice pentru a respinge un Guvern de dreapta sunt destul de majoritate parlamentara care inca nu exista un program politic serios si partidele poltice care au demis un guvern neserios si lipsite de viziune, sa produca un astfel de toc politic sa mearga spre cele mai vulnerabile instabilitatii polticie si functionari politici cu dosare penale pe rem sic are le plece afacerile cu statul roman si saracia , somajul si incluziunea sociala. Guvernul MEu a luat peste bot multe lovituri politice si PSD devine un partid mai puternic si mai lispit de modernizarea Romaniei si o noua reforma politica de la zero. Klaus Iohannis incearca sa dizolve legislativul de azi, dar impune un nou Guvern care se chema Guvernul PNL 2, nascut din acte penale de coruptiei profitabile .

Sa nu credeti c a milioane de romani, someri, saraci, modesti, moldeveni, ardeleni, dobrogeni si alte clasele sociale, ar vota la cresterea turmismului electoral si fraudarii alegerilor legialtive , pentru construirea unui Parlament si Guvern sa fie mai toxic si maschine si lipsite de predictibilitate politica. Sa nu credeti ca atunci cand isi vor arata prferintele electorale, alegerile, sunt de partea voastra, indifernet de care oricare echiserului politic adminsitrativ si cutuma legislativa. Alegerile legislative in Romania sunt partea de drept, si expresia vointei alegatorilor din toata tara si care comunica cu pamantul romanesc si ar trebui sa cultive un Guvern serios si mai multe masuri sociale, economice si regenerarea comertului romanesc pentru a combate cresterea cursului valutar.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro