CRIZA POLITICA DIN ROMANIA IN ANUL 2017/PENTRU ANUL 2018

 

Criza politica din Romania este tot mai multa la guvernare din partea programului de guvernare al PSD si ALDE. Politicienii penali de toate soiurile politice, au redus in masa puterea poporului roman, sa nu mai fie cu drepturi politice consistente si mai ales democratice. Acum, Romania mai  are actorii institutionalizati Guvern, Parlament sa legifereze bunastarea sociala care nu exista de loc in zilele de azi? Nu exista de loc reforme in cresterea economica si, astfel incat veniturile romanilor, sa fie la nivelul de fata de la criza economica din anul 2008.

USA atitudine incorecta fata de suveranitatea tarii noastre, dar fata de derapajele liderilor politice in activitatea sistemului judiciar este OK. Despre ultimele evenimente politice foarte importante ce s-au petrecut in cursul de guvernare politica la made-PSD si ALDE, asupra bicotarii statului de drept si fragmentarea drepturilor omului, se petrece tot mai mult in sinul Guvernului PSD si ALDE . Paravanul de sticla, nu poate sa fie spart si sa trece prin el,deoarece  liderii importanti de la guvernare si care vor tot mai multa putere si puterii politice legitime, sub pretextul ca Noi suntem statul de drept al valorilor si principilor de drept este o manipulare ordinara.

Dorim sa subliniem ca in orice masura de preluarea puterii in mod fraudulos, constituie o incalcare grava a statului de drept prin anexe din legile fundamentale si mai ales incalcarea unor directive regionale si europene la care Romania face parte de multa vreme. In numele suveranitatii nationale, ce se declara ca a fi partea egala in   Guvernele PSD si ALDE la colatiei de mafiei politice penale, care este tot mai slaba croita  pentru actuala majoritate parlamentara pentru proteste tot  mai multe in lovituri de stat si pentru legitimarea statului Paralel. In politica fundamentala din sistemul politic al clasei politice din cadrul Parlamentului, reiese idea ca avem prea multe persoane politice structurate pentru ideea captarii unor rezolutei meschine si mai ales promovarea persoanelor publice, care au probleme grave cu combaterea anti-coruptia si saracia si foametea .

 

Nu se vrea functionarea Justitiei de loc in Romania, astfel se merge pe conceptul ca noi suntem statul de drept, iar Parlamentul PSD, Guvernul PSD si toata clica de marionete politice, ce se lupta cu 2 la suta pentru apararea bugetelor penalilor este ceva ce nu se poate descrie intr-un stat al drepturilor omului?

Fie ca este vorba de partidul cel mai slab si mare la numarul de politicienii penali, care fac politica pentru partide politice tot mai mici, si care vor sa distruga cresterea economica directa, nu ofera sa ofere pachete de masuri privind crearea de  noi locuri de munca si in cresterea imediata a nivelului de trai,. Cresterea economica din programul de guvernare ale clientii penali, mai este pusa sub mare sem al mafiei politice, deoarece se vor ca milioane de romani sa fie tot timpul sub regimul sclaviei penalilor si comertului cu sclavii pe piata muncii, unde baronii sunt si politicienii si oamenii de afaceri  ce ei, vor  sa faca tot mai multe afaceri murdare, prin incalcarea dreptului la munca, si lipsa solida in activarea drepturilor sociale. Cu drept de vot si care ocuparea fortei de munca este tot mai plina in Romania, nu pentru ca firmele mari si mici au lipsuri de resurse umane, pentru a servi afacerile economice si pentru ca ele sunt mari boieri , unde vor sa  lucreze romanii pentru cele mai mici venituri si multa saraciei, de toate felurile.,

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!