CRITICI ÎN PREMIERĂ din partea BOR la adresa lui Dragnea. FOARTE DURE

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat într-un interviu că eșecul Referendumului pentru modificarea Constituției are ca explicație politizarea evenimentului. Alte explicații pe care cel mai vizibil comunicator al Bisericii Ordodoxe Române (BOR) le-a avut pentru eșecul Referendumului sunt legate de „asocierea referendumului cu Liviu Dragnea” și de „neclaritatea întrebării”.

„Biserica română a primit cu mâhnire rezultatul Referendumului. Nu este, însă, o înfrângere a Bisericii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, într-un interviu acordat RFI.

„Sunt multe cauze pentru neîntrunirea cvorumului: politizarea evenimentului, asocierea referendumului cu Liviu Dragnea, neclaritatea întrebării puse în cadrul referendumului”, a mai declarat Bănescu.Vasile Bănescu a spus că neîntrunirea cvorumului nu este înfrângerea Bisericii.

„Nu este înfrângerea Bisericii, este a celor care s-au lăsat captivi indiferenței personale, ignorării mizei acestui referendum și manipulărilor, în special din mediul online”, a spus Bănescu.„A fost o onoare să susținem o temă civică de o asemenea amploare. Cred că nu se va ajunge în societatea românească la adopția de copii de către cuplurile homosexuale. Este o temă excesiv fluturată de unii”, a mai declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !