CRITERII FOARTE INCHISE SI CU FARA FORME DE ATAC

 

O  tara cu fara viitor, a ajuns Romania si un stat impotriva tuturor oamenilor. Guvernul are gandire corporatista asa a fost creat de catre Parlament, sa fie tot timpul impotriva oamenilor, cu fara securitate sociala si mai ales cu cele mai salbe locui de munca si ieftine platite. Acest siste, confera autoritatilor fiscale monopolul de a condamna si condamina milioane de romani la fapte penale. Dar asistati sociali au multe drepturi si care mai sunt si penali pe functii publice in Parlament.

Trimiterea Guvernului PSD, acasa si care este sub urmairea penala a faptelor penale de coruptiei si ridicarea sclaviei de multiple severe la maximu. Guvernul PSD-ALE socilistii nu au un guvern sa guverneze, astfel incat sunt milioane de asistati sociali in toate institutiile statului. Eliminarea penalilor din functii publice este un joc de cuvinte ieftine si a fost o dezbatere ieri, privind motiunii de cenzura a Guvernului, in care multi parlamentarii ai majoritatea PSD-ALDE, erau de acord cu guvernul care nu face nimic decat mult monopol asupra elita pereiculoasa de la guvernare.

O fost o dezbatere saraca si prvind motiunii de cenzura pentru plecarea Guvernului PSD la toate barurile din tara, despre gravele si abuzurile oamenilor, de la cel mai slab sistem de asistenta sociala si alte sisteme de secutitate tot mai slabe, care inca mai guverneaza pentru inca 28 de ani.

Parlamentarii onorabili cu Guvernul Penalilor pe functii publice si care dau lovituri de stat la demnitatea oamenilor in fiecare zi de zi, intentioneaza sa mai de o noua lovitura de stat pentru eliminarea altor milioane de romani din aceasta tara. Guvernarea cea mai slaba epnetur ca asa au votat toti romanii, sa fie cu atentate la urmarirea fradudei fiscale sau cat mai multe cozii de ciocane, si topoare la functii publice. Guvernul nu este de loc pentru clasa de mijloc, nu are de cat viziunea de cea mai mare firma coroporatista si care produce noi poveri fiscale la fara numar, nu conteaza daca milioane de romani au venituri si care ei nu au d eloc .

Care de fapt sa fi trebuiea catre parlamentarii in proiectul de lege si al motiunii de cenzura, stop abuzurile distrugerii sistemului de protectie si impotriva asistatilor sociale de pe functii publice, care produc in fiecare zi numai birocratie, multa saracie si multa coruptiei publica.

Si, desi clasa poverilor fiscale merge mana in mana cu modelul de guvernare si cu agenda publica a Guvernului din partea majoritatea penalilor, si alte resturi intelectuale la fara numar, au declarat in in Romania sunt in anul 2018, numai 7 milioane de romani asistati sociali. Tonul ridicat si cu vocea penalilor de lux, au marginalizat mult mai rau toate clasele sociale, au creat tot felul de legii proaste si care sa distruga efectiv statul de bunastare sociala si mai ales statul al unui natiunii sa fie la guvernare. Empatia penalilor si distrugea tuturor formelor de prim ajutor din partea Statului( Guvern, Parlament si autoritatile publice si locale si nationale), au mai creat privilegiul ca in toate rapoartele de atara pentru ONU sa nu aiba romanii, drepturi civile si politice, pentru ca astfel incat ca ei tot timpul protesteaza in fiecare zi in piata publica. In Romania, rata soamjului in randul tuturor romanilor cu drept de vot se ridica la peste 59 la suta, unii lucreaza la negru cu fara forme legale si alti nu au de loc veniituri. Problema tarii este ca nu exista niciun partid si formatiune politica sa ridice Romania din multa coruptiei si saraciei, fiind considerate meserii de aur ale tuturor penalilor din toate zonele publice.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !