Cristian Preda și Victor Boștinaru au avut un schimb de replici în Parlamentul European, la dezbaterea privind legile justiției din România.

 

Cristian PREDA, REPLICA dura pentru Guvernul de mana a saptea din Romania, insa, Romania nu are cum sa fie de mana a doua, asa cum isi dorea foarte mult, Traian Basescu, candidatul PSD la alegerile przidentiale si la taierea salariilor romanilor, cu peste 30 la suta, si azi, din nou un Guvern de facutura de masuri la austeritate din partea regimului Basescu, Dragnea, Tarcianu si alte lichele expirtate.

Nu avem o țară de mâna a doua, dar avem un Guvern de mâna a șaptea. Dacă nu ar fi fost așa, astăzi ar fi fost aici premierul României. Când a fost învestită în funcție, Viorica Dăncilă a fost prezentată ca o persoană cheie în dialogul cu instituțiile europene. Când avea ocazia să apere Guvernul, stă acasă de frică! Nu înțeleg ce caută aici domnul Tudorel Toader. În general, atitudinea Guvernului român este de dispreț față de Comisia Europeană. (…) PSD și ALDE apără plagiatul, corupția, promovând analfabeți! Este o situație în care nu pot să întreb decât: ‘nu vă e rușine, PSD-iștilor?'”, a zis Cristian Preda.

 

„Domnule Preda, ați ascultat discursul fostului dvs patron politic, Băsescu, referitor la legile justiției? E cel care v-a inventat și apoi v-a abandonat! Ce a spus Băsescu despre legile justiției din România?”, a zis Victor Boștinaru.

„Sunt obișnuit cu atacul la persoană, dar nu sunt obișnuit cu faza în care PSD-iștii care au făcut din Băsescu răul absolut acum îl mobilizează în lupta lor împotriva statului de drept. Știu că ei nu au nicio limită! Cred că trebuie să fim onești și coerenți. Nu putem spune acasă un lucru și aici contrariul. Îi apărați pe corupți! Apăreți public cu oameni condamnați. Ați pus în Guvern: analfabeți și oameni care trebuie să răspundă pentru furturi de miliarde”, a replicat Preda.

 

www.ziarulviiitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !