Cristian Preda, reacție la criticile Vioricăi Dăncilă: E marioneta agramată a corupților. Nu putem avea nimic în comun

https://www.b1.ro/stiri/politica/cristian-preda-viorica-dancila-marioneta-agramata-corupti-251908.html

Europarlamentarul Cristian Preda îi răspunde Vioricăi Dăncilă, după ce premierul l-a acuzat că are ”reacții nefirești” împotriva României în Parlamentul European.

Preda a atacat de mai multe ori majoritatea PSD-ALDE pentru modificările pe care aceasta le-a aduc Legilor Justiției și Codurilor Penale. Inclusiv în forurile europene, el a afirmat că măsurile PSD-ALDE aduc o gravă atingere independenței justiției și luptei anticorupție. Dăncilă, însă, a interpretat toate acestea ca fiind atacuri la adresa României: ”Când e vorba de tara ta trebuie sa vii cu sentimente care sa arate ca esti bun roman. A fost un lucru care m-a dezamgit. Am vazut reactiile nefiresti a doi europarlamentari. Inainte era dna Macovei care intotodeauna s-a pozitionat in aceste fel, era domnul Cristian Preda, dar acum am vazut mai multi si acest lucru m-a intristat pentru ca suntem romani si suntem in an centenar, in afara de lucruri care ne despart trebuie sa le vedem pe cele care ne unesc”.

”Viorica Dăncilă e iar pornită împotriva mea, fiindcă am criticat-o în PE. Zice că am un “comportament nefiresc”, fiindcă aș fi atacat România. Această marionetă agramată a corupților se identifică, deci, cu țara și mă îndeamnă să ignor “lucrurile care ne despart” și să văd “lucrurile care ne unesc”. Vreau să-i transmit și eu un lucru simplu: “doamna prim-ministru, întrucât ne separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă, nu putem avea nimic în comun. De altfel, am hotărât să revin în țară, tocmai văzând dezastrul pe care l-ați produs. Voi face tot ce e omenește posibil pentru a vă îndepărta de la putere și pentru ca neghiobii care își folosesc pozițiile de autoritate în interes propriu să nu mai decidă în numele României”, a scris Cristian Preda, pe Facebook.

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !