Cristian Preda, reacție la criticile Vioricăi Dăncilă: E marioneta agramată a corupților. Nu putem avea nimic în comun

https://www.b1.ro/stiri/politica/cristian-preda-viorica-dancila-marioneta-agramata-corupti-251908.html

Europarlamentarul Cristian Preda îi răspunde Vioricăi Dăncilă, după ce premierul l-a acuzat că are ”reacții nefirești” împotriva României în Parlamentul European.

Preda a atacat de mai multe ori majoritatea PSD-ALDE pentru modificările pe care aceasta le-a aduc Legilor Justiției și Codurilor Penale. Inclusiv în forurile europene, el a afirmat că măsurile PSD-ALDE aduc o gravă atingere independenței justiției și luptei anticorupție. Dăncilă, însă, a interpretat toate acestea ca fiind atacuri la adresa României: ”Când e vorba de tara ta trebuie sa vii cu sentimente care sa arate ca esti bun roman. A fost un lucru care m-a dezamgit. Am vazut reactiile nefiresti a doi europarlamentari. Inainte era dna Macovei care intotodeauna s-a pozitionat in aceste fel, era domnul Cristian Preda, dar acum am vazut mai multi si acest lucru m-a intristat pentru ca suntem romani si suntem in an centenar, in afara de lucruri care ne despart trebuie sa le vedem pe cele care ne unesc”.

”Viorica Dăncilă e iar pornită împotriva mea, fiindcă am criticat-o în PE. Zice că am un “comportament nefiresc”, fiindcă aș fi atacat România. Această marionetă agramată a corupților se identifică, deci, cu țara și mă îndeamnă să ignor “lucrurile care ne despart” și să văd “lucrurile care ne unesc”. Vreau să-i transmit și eu un lucru simplu: “doamna prim-ministru, întrucât ne separă și dreptatea, și abilitatea de a vorbi limba maternă, nu putem avea nimic în comun. De altfel, am hotărât să revin în țară, tocmai văzând dezastrul pe care l-ați produs. Voi face tot ce e omenește posibil pentru a vă îndepărta de la putere și pentru ca neghiobii care își folosesc pozițiile de autoritate în interes propriu să nu mai decidă în numele României”, a scris Cristian Preda, pe Facebook.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.