Cristian Preda îi dă de gol pe cei din PNL: ‘Sunt la fel de fățarnici ca PSD! Mai întâi s-au opus rezoluției, apoi s-au raliat majorității’

Cristian Preda îi dă de gol pe cei din PNL: ‘Sunt la fel de fățarnici ca PSD! Mai întâi s-au opus rezoluției, apoi s-au raliat majorității’
cristian preda

Europarlamentarul Cristian Preda afirmă că ”PNL e la fel de făţarnic ca PSD”, precizând că iniţial liberalii s-au opus adoptării unei rezoluţii care să vizeze România în Parlamentul European, apoi, dacă au văzut că se va vota, au zis că votează contra, pentru ca în final să se ralieze majorităţii.

”PNL e la fel de făţarnic ca PSD. În privinţa rezoluţiei din PE contra guvernului Dăncilă, deputaţii europeni ai PNL au îmbrăţişat următoarele poziţii: mai întâi, au fost împotriva unei rezoluţii; când au văzut că ea va fi pusă la vot, au zis că votează contra; când au descoperit care e majoritatea din PE, au decis să se ralieze acesteia”, a scris Preda pe contul său de Facebook si preluat de catre stiri pe surse(SURSA).

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !