CRISTIAN PREDA DE LA POLITICA LA BRUXELLES

 

Mass-media din Olanda si Franta, a stat de vorba cu Cristian PREDA. Profesor si deputat in Parlamentul European si purtatorul de cuvant ale Comisie europene, pentru drepturile, libertatiile si apararea drepturilor omului si libertatilor fundamentale si mai ales civile, din Uniunea Europeana. Preda deputat european si mai ales cel mai bun profesor si care pune accent pe calitatea resurselor umane. La Bruxelles , Guvernul de la Bucuresti este considerat un guvern de slaba factura politica si care nu este de loc cinstit si loial fata de milioanelor de voturi din alegerile parlamentare, astfel incat, este vazut ca un guvern cele mai slab si care nu are d eloc programe economice locale si merge spre impotriva tuturor guvernelor din cele 28 de state.

PSD si coalitia de guvernamentala nu are obiective principale de guvernare si pune in aplicare masuri tot mai slabe de slaba calitate economica si face lovituri economice la adresa mediul de afaceri si prin lipsa de milioane de locuri de munca pe piata muncii, este din cauza ca Guvernul de la Bucuresti nu adoptata punctele cele mai importante din Programul Politic de guvernare, de la lipsa de Infrastructura sociala, infrastructura de drumuri comunale, si modernizarea totala ai cailor ferate, sunt unele dintre probleme cu care se confrunta marii investitorii straini.

Eurodeputatii liberali, cit si cei de la partidul popular si de la partidul socialist primiesc foarte atent programul de guvernare si mai ales care nu prevede accesarea fondurilor europene, pentru cele sapte spitale din Romania, care trebuie sa fie construite din banii europenei.  Afirmatia  este sustinuta intr-o conferinta de presa in Parlamentul European, de deputatul cu cele mai inate rapoarte si programe europene si protocoale economice asupra modernizarii mediului de afaceri din Romania.

Parlamentarul roman, Cristian PREDA , mai declara ca se guverneaza in tot anul 2017, dupa modelul de guvernare al Guvernului PSD, si care se numeste OUG 13 a fost o greseala si mai ales se confirma lipsa de viziunii ai actorii politici de la guvernare, si mai ales o greseala imensa, care poate dovedi cum se lucreaza pentru milioane de romani cu zero venituri si care nu isi permit un trai decent si sa aiba un viitor in propria lor tara.  ,,Schimbarea intregii garnituri dupa ce avem cea mai mare instabilitate politica cu fara precedent,, este cea mai buna solutie si nu remanierea Guvernului asa cum a fost prin demisia unui singur demnitar cel de la ministerul justitiei.

Preda si profesor: De la presa din Olanda si Franta, De la stanga la dreapta, toate lumea a spus ca nu este un regula sa se guverneze numai prin ordonanta de urgenta, de ce are PSD  o majoritate absoluta in Parlamentul de la Bucuresti, sa adopte o ordonanta de urgenta si care sa stearga in masa pe toti politicienii corupti si care sunt condamnati, in continuare pentru trafic de influienta si de scurgere de informatii si care au vandut afacerile Statului Roman, la fier vechi, si rezultatele se vad foarte bine, pentru milioane de romani , apa a devenit un lux.

Guvernul de acum de la Bucuresti, este privit cel mai slab guvern si care  se ocupa cu coruptia guvernamentala si parlamentara, sa isi onoreze promisiunile electorale fata de clientela politica si care sa ofere mediul de afaceri cum sa deschida afaceri de evaziunii de coruptiei cu forta de munca, cu taxele si impozite care sunt drepturile fiscale ale Statului Roman.

Eurodeputatul si profesor la Stiintele Umaniste , din cadrul Universitatea Bucuresti, a ajutat pe foarte multi copiii cu fara de loc parinti, de la casele de copiii de pe teritoriul al Romaniei, sa aiba un viitor cat mai normal si mai ales sa nu devina sclavii ai politicienilor penali, asa cum sunt azi la guvernare , coalitia guvernamentala din jurul PSD-ului cu partide populiste si cu fara prea mare deschidere in viata politica moderna  si reala din lume.

Coalitia guvernamentala PSD si ALDE, se afla pe val de rupere si in continuare sunt in campania electorala de la alegerile parlamentare, deoarece se joaca de-a guvernarea si mai ales au programe speciale pentru favorizare infractorilor politicii si se face in repetate randuri abuzuri la adresa Statul de Drept, fara sa fie o consultare publica si mai ales sa elimine coruptia din procesele politie centrale de guvernare, asa cum cere Comisa Europeana.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “CRISTIAN PREDA DE LA POLITICA LA BRUXELLES”

  1. ZiarulViitor spune:

    deoarece se joaca de guvernarea si mai ales au programe speciale pentru favorizare infractorilor politicii si se face in repetate randuri abuzuri la adresa Statul de Drept, fara sa fie o consultare publica si mai ales sa elimine coruptia din procesele politie centrale de guvernare.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !