CRIMĂ POLITICĂ TOT MAI MARE ÎN UCRAINA

Crimă politică foarte mare în continuare în Kiev. Sunt peste 200 de morţi şi peste 2000 de persoane foarte rănite şi focurile de arma cu muniţie de război sunt pe toate străzile din Kiev. La noi în ţară, politicienii de la guvernare în loc să apeleze la liderii europeni şi la preşidintele USA, pentru ,,pace” şi oprirea de urgenţă a masacrului de ucraineni sau pentru reducerea crizelor antidemocratice, se bat de nu mai poate pe ciolane de lux şi nu intervine în rezolvarea problemelor de politică externă, care vor afecta graniţele României care sunt în pericol în continuare.

Ucrainenii au ieşit în stradă pentru că işi doresc, un viitor în propriile mâini. Faptul că işi dau ţara pe mana unor politicienii străini, îi pune tot mai mult pe gânduri şi au ieşit în număr foarte mare în strada pentru ţară.

 

Parlamentul din Ucraina nu se poate suspenda în continuare, că sunt o majoritate parlamentară foarte coruptă şi sunt din partea actualului preşedinte care este împotriva valorilor europene şi democratice.

Ce s-au întâmplat cu actuala criza politica în Kiev, se întâmplă şi în Romania datorită numai instabilitaţii politice generată de corupţie masivă.

Nu este o dictatură politică a preşedintelui şi est o dictatură parlamentară care în păstrează pe actuala preşedinte care îşi vinde ţara, pentru creşterea sărăciei şi sclaviei modernă.

 

Pentru ora 09.00, vocea europeană a făcut apel, la toţi politicienii din Kiev. Pe la ora, 13.00, trebuia să ajungă un tren de persoane străine, cu peste 10.000 de persoane, să tragă în toţi manifestaţii din strada, care posturile de televiziune centrale, au relatat stirea, şi sa oprit trenul pe câmp.

 

Opozita parlamentară au ajuns la un răspuns politic de pace, ca propunerile Şefului statului Vikor Zanukovici, să accepte alegeri anticipate pentru demiterea preşedintelui şi prin care toate forţele politice parlamentare, să formeze un guvern naţional.

 

Parlamentarii de opozitie şi puterii s-au bătut în Parlament, pe tema reorganizării alegerilor anticipate generale, pentru dizolvarea parlamentului şi noi alegeri parlamentare cât se poate de repede.

Nu se vrea în continuare din partea factorilor politici, organizarea alegerilor anticipate pentru că să rămână în continuare o criză politică, şi cu sigurantă că nu se pune problema pentru capătul confruntărilor din Kiev, care aduce pierderii oameni cu viaţa din cauza politicienilor foarte corupţi.

 

Peste 50-000 de persoane au ieşit în centru Kievului, care 2000 de persoane au fost rănite şi peste 200 de morţi, potrivit presei APF, care reporteri sunt pe teren în Capitala Ucrainei, important oraş al Rusiei.

 

 

ZiarulViitor.ro

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.