CRIMA POLITICA IN FORMA PREMEDITARE

CEA mai mare crima politica, comisa de politicienii si actorii politici in crima politica cea mai premeditare si care acum nu exista dovezi clare cine si de unde au fost generata prezenta crima politica. Fix două Românii. Unii plâng victimele celei mai mari tragedii din ultimii ani, produse din cauza statului român corupt, ceilalți plâng de mila politicienilor condamnați pentru corupție.Dupa mai bine de 3 ani, cu peste 65 de morti si plus 200 de persoane, destul de tinere si care au traume asupra creierul uman si arsuri de gradul 1 si doi, autoritatiile centrale, tot nu vor sa construiesc politicile publice in vederea realizarii de bunuri publice, adica de noi spitale regionale de care are Romania nevoie de de evenimentele de la Clubul Colectiv.

Coruptia Nationala care au ucis mii de suflete nevinovate pentru egalitatea penalilor pe functii publice si care fac numai afaceri de coruptiei intre barbati si femei denumita mafia tuturor penalilor in continuare. Toate Guvernele PSD-ALDE si alte guverne politice sunt cu gandul la ideea de a face alte noi colective, deoarece organele statului sunt pline de functionari coruptii si care avand o specialitate a lor  sa se ocupa in continuare administatiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Parlamentului, Guvern, sa faca numai jafuri si camatarii cu avize si autorizatii de buna functionare ale imobilelor de la sectorul privat si privat. La clubul Colectiv, nici nu exista autorizatii de functionare si mai ales personalul auxiliar, ce lucra la negru. Nu avea de loc avize de la Pompieri privind autorizatii de functionare de unitate comerciala cu regimul comercializarii bunuri si servicii publice. deschis.

 

Guvernul PSD Ponta 3, a plecat prin demisie pentru ca stia de ce a ars clubul Colectiv si a plecat direct in USA. Victimele prin organul de stat al Ministerului Sanatatii Publice, nu au avea in dotare spitale si kilograme de piele de om in soc, si mai ales medici de specialitate. Iar, in anul 2018, problemele de la lipsa de infrastructura de spitale de specialitate, medicii de specialitate si sange si lipsa paturi pentru alte drame sociale, nu exista de loc un plan de simulare, pentru a preveni si a combate alte traume.Cine a comis crima politica cu fara suflet de om si care mai vrea din nou putere politica , va peri asa cum au pierit cele 65 de persoane nevinovate.Romania nu conteaza pentru clasa politica, pentru liderii politici, pentru popor si mai ales cine se alfa a acum la guvernare centrala, deoarece nu exista de loc fonduri financiare pentru realizarea de noi spitale.

 

ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !