COVID 2019, SARS -C0V -2

Corona virus constituie baza de solutii cronice. Toate efectele soluții de bolii de epidemie, rujeola, sida, si febra ridicat, provine de la animalele de pasa si de porc, care au fost tratate cu tot fel de substanțe chime peri colase. In anul 2011, a fost SARA2- care au murit peste 2 milioane de americani, din cauza războiul dintre Irak-SUA. Bolii renale, la oamenii sărăci,   si predispoziție lamentabile la rece,. Guvernul este mai slab probabil mai are decat Corona virus 2, insa are un efect ca sistemului slab de sănătate al tarii, nu a adus deloc la report, ca partidele se lupta si au politizat răspândirea Covis 19, acuazand -se reciproc inventivitate.

Avand in vedere criza sanitara, sistemele de santatate saracite de coruptia, si politizarea in sine au amenintat familii de focare de corona virus, care acum sunt multiplicate la noi amenințări economice si reintonarea necontrolata a virusului, care acum avem un special virus. Guvern si toate guvernele democratice au răspândit virusul corona virus, fiind o catastrofa si mai mare castrastofa mondiala nu a prevenit catastrofa si a lansat si o noua criza economica mondiala. Guvernul PNL al Guvernului Corona virus 2019, este si modelele de corona virus si nu are viziune si reprezinta in sine un pericol care amenință securitatea tarii si contaminarea populației cu masurile lipsite de tratament si nu ajuta sistemul medical si care au redus numărul de cadre medicale din domeniul sanitar romanesc. Coronations 2019, provine de la exploatarea telefoanele moderne si extinderea internetului, se manifesta împotriva celor care au boli cronice, din cauza condiții precare si izolarea la domiciliul in propria gospodărie. 20 oamenii in Contextul romanesc au îndurerat o lupta grea de luni bine cu ciuma, si30 de ani, la alegerea democratica al Republicii Socialiste  lupte contra coalitia actuala si monstruoasa si rădăcini de ciuma si politicienii penali.

Politicienii penali din Guvernul corona virus /pnl, a creat conditii ilegale care au facilitat mai mult multe focare notabile de boala, in crestere, diferite de bolii, rujeola la copiii, si febra ridicata. Coronavirus are antidot foarte ieftin si bun, deschiderea tuturor comunităților religioase, participarea oamenilor la biserici si scoaterea imediata a oamenilor din propira lor gospodărioare, deoarece coronavirus, este un virus prin mâncare si moleculele provine din Sras 2-, al calității animalele domestice. Este ilegal si condamnarea imoral al Statului ROMAN,pentru mutilarea statului de drept si tratamente inuman administrate oamenilor, prin violarea  tuturor drepturilor omului, si nu trebuie sa fie un paravan al încălcării drepturilor omului economice, drepturile sociale, dreptul la medicii de specialitate, si dreptul la securitatea alimentara de baza.

Mai mult si sistemul medical si unitățile sanitare sunt inchise sau funcționează partial, iar bolnavii din Romania cu bolii cronice, nu mai au acces la medicamente de specialitate, si analizele de specialitate, iar personalul medical fiind pus in pericol nu avand acces la domeniul de securitate si la drepturile omului, ne făcând fata nici acum fata sănătății pandemii. Covid 19, un flager mare si victimele ale corona virus, sint din cauza ciumei politice si care in continuare in Romania nu este pregătită de guvernare si nu vine cu solution’s tehnice si de relansarea creștere economica si injectarea de noi locuri de munca , pe piața muncii. Sistemul medical fiind pus in pericol si ne avand deloc capacitatea de soluționarea cazurilor de corona virus si bolii contagioase, dar cel mai bun antidot impotriva corona virus, mișcarea in natura si dat drumul la economiei, pentru crearea de noi fabricii de medicamente naționalitate din legea naționalizării economiei nationale. Protejarea victimele de corona virus, cele economice, si bolnavii cronic, sunt protejate de drepturile omului care nu trebuie sa devina un produs de lux si trebuie sa fie egal in dreptul social si apărarea tuturor domeniul principal al principiilor si instituțiile publice sa fie suficiente si prezente in garantarea drepturile omului si statului de drept.

 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.