CORUPTIA POLITICA A DEVENIT AUTORITATE PUBLICA

Romania, de la coruptia de la autoritatea publica congnitiva si devianta a fost desemnata de politicienii PSD din arcul guvernamental , un de forma politica de guvernare.

De 14 ani, reformele asupra statului de drept au fost forate multe sub lupa mai ales ale politicienii cu foarte multe dosare penale pe rol in forma calificata Numai ca primatul cresterii stimularii dosarele de marile corupti nu a fost de loc asa usor de credibilitate publica. Cu toate acestea, sistemul politic este tot mai bun de inchiritat, pentru ca nu ofera de loc credibilitate publica si de utilitatea sa publica. Refrome peste schimbari ale Codurile de procedura Civila, Codul de Procedura Penala, si cat si cat schimabri, nu pentru a fii armonizate in conformitate cu sistemul interna’ional de justitiei. Justitia Sociala si de sfera politica nu exista.

A devenit un motiv in plus ca organele judiciara sa fie sub investitia penalilor de orice fel. Liderul penalilor astepta acum modernizarea si dezvoltarea sistemului judiciar din Romania sa progreseze, pe modul conservator. Amputarea puterilor sistemului de Justitiei si libertatea procurorilor si judecatorilor sub un stat de drept, inca este la zona de subminarea de colaps al puterii judectorestei. Penalii cauta o noua parada a lupte impotriva coruptiei si a statului mafiot si care se afla acum la guvernarea numai pentru scoaterea penalilor ca nu au furat, nu au facut trafic de influenta si mai grav au organizat un grup infractional organizat de mai multe grupuri parlamentare la sistemul national al economiei.

Valoarea politica fata de electoratul nu exista daor un dolar. numai ca programul de guvernare nu asculta de Banca Mondiala si de Banca Nationala a Roamaniei nu a evitatde loc loc dezastru economic si social. Avem o cresteri de politicienii penali la guvernare care faca bine mersi afaceri colosale cu taxele si poverile fiscale, fie pus sub inchirere sau o miscare de noi lovituri de stat. Ca statul de strep este violat de multi violatorii si hoti, la guvernarea lor personala. Despre lupta impotriva afacerilor publice prin politicile publice la adresa coruptiei si saraciei, nu exista niciun instrument de mare greutate din partea Guvernului care a devenit puterea legislativa de cat s-au instalat toti penalii la toate butoanele statului roman.

Atunci cand discutam despre mai multi penalii si cu carente la procuratura si care au trafic de influenta in forma vadita de calificata, au creat cele mai mici si multe lovituri de stat, cu cirul puterii Adunatrii Legislative. Reforma Parlamentului sub bagheta penalilor de orice timp si cantitate politica, este o noua miscare aproape de victoriei politica. Au venit cei mai penalii romani, la guvernare sa organizeze cele mai bune proteste asupra Statului de drept care nu are de loc valoare de drepturi si umanitatii, despre lupte organizate in jurul statului de drept se fac bine si la ordinea politica centrala si locala. Toti penalii au drepturi multiple in Romania si care sunt pe val de democratitiei penala.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !