CORUPTIA PARTICIPA DE BUNA VOIE LA SARACIE SI ESTE UN ATU PENTRU POLITICIENII

Coruptia participa de buna voie la guvernare, si este o buna guvernare profitabila, cu profituri de miliarde de euro, din partea tuturor politicienilor de la guvernele lor si care nu valoreaza nici unul la suta, din punctul de vedere moral. Afacerile de coruptiei sunt ca magazinele online si care merge bine mersi cot la cot, cu marea saraciei care a distrus milioane de romani din toata Romania. Coruptia este un lider politic pentru majoritatea politicienilor, deoarece nu trebuie sa fie invitata, si este programul de guvernare cu care isi onoreaza majoritatea politica unele promisiuni electorale, care sunt fapte penale si scut impotriva statul de drept, lipsa de independeanta si securitatea sistemului judiciar. Toate politicilor publice sunt sub infulenta organele politice penale sunt urmariea penala in forma calificata, deoarece loturi de cadre politice isi permita sa organizeze actele de coruptiei dupa programul lor politic de guvernare, este o problema care este in spatele Romaniei, si care de peste 28 de ani, creeaza numai milioane de probleme financiare, si lupta cot la cot, impotriva dezvoltarea si cresterea bunastarii politicienilor guvernamentale si zero infrastructura , educatiei de calitate zero , costuri suplimentare cu resursele umane calificate , ce nu vor sa presteze prestarilor de serviciilor intelectuale, pentru promivarea si extinderea abuzurilor penalei si civile.

Luati inapoi puterea politica de pe urnele de vot, deoarece insa milioane de romani, nu au de loc alternativa si gusturile politice sunt tot mai scumpe si pretensioase. Milioane de romani au o retinere serioase in a voata lista de produse politice si care sunt tot mai neserioase si comit cele mai grave abuzuri si mai ales fura din banii publici din prestatiile financiare. Peste 200 de miliarde de euro, sunt numai acte de coruptiei guvernamentala si care reduce puterea de cumparare, lipsa de locuri de munca, lipsa de investitii in infrastructura, si mai ales lipsa de dezvoltarea puterilor financiare si miliarde de euro sunt bani subteran ce au acces la resursele fiinaciare si din evaziune fiscala  persoanele publice ce sunt sub urmarirea penala pentru sapararea de fonduri publice si comiterea de acte de coruptiei, in grupuri si clanuri mafiotice si trag in bugetele de stat, la injosirea si bunastarea sociala si cresterea economica durabila.

 

Coruptia este mai mare si la moda din partea partidelor de la varf, In Romania, de ce pentru ca ei guverneaza in mod repetat pentru regimul penalilor si sclaviei politice pe plantaiei, astfel incat milioane de romani sunt sclavii in piata muncii din cauza partidelor uzate si invechite la acte de focare inalte de creatori de forta de munca la negru si exploatarea lucratoilor la acte negre pe campului muncii. Lipsa de reforma fiscala, in sectorul muncii si mai ales lipsa de reforma legislativa, a comis cele mai grave lovituri impotriva tuturor claselor sociale.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.