CORUPTIA O NUMESTE GUVERNUL PSD DE ACUM MAI MULT LA GUVERNARE

Coruptia de orice natura si cu efecte sociale, o numeste Guvernul si guvernatii de top penali pe funtcii publice tot mai inalte cu cu salarii speciale si alte drepturi materiale . Un guvern dintr-o clasa europeana a desemnat ca Coruptia sa fie Programul de Guvernare atuncii cind o face prin afacerile politice de coruptiei la fara numar. Nu vrea sa construieasca de koc spitale de stat, scoli , azile pentru batrani, si poduri si cai ferate moderne pentru cei saraci.

Guvernatii de azi, nu sunt pentru formarea unui nou guvern la guvernare nu alega de loc prin tara , nu are de loc agenda publica, si nu vrea sa faca treburile bune pentru grupurile cele mai vulnerabile si precare, care sint cele mai sarace si care nu au de loc canalizare , apa potabila si infrastructura de scoli si spitale comunale. Exista o legatura de capetenii si escrocii  care incearca sa mai puna la punct ai restul statului roman si pentru a fi folosite pentru bande si gastii de penali si vanzatori sau tradatorii de tara, astfel incat dosarele lor penale sa devina o arama politica chimica.

PSD care nu mai este un partid nici pentru clota PSD-ului, este un partid de 2 la suta, partid nascut in coruptie si lovituri de stat , si care vine tot timpul la guvernare sa mai culeaga sclavii pe plantatie, inctruct produsele penale de la clasa politica cea mai penala si tot mai patrata si care lumea stie ca este plina de porci, maimute, si serpi , platine si ori un om cu fara functii publice in Guvern,  si fara dosare penale la fara numar , nu are ce cauta in Guvern, sa nu fie un om rege cu nume de penal .

 

Guvernarea falimentara si cu ALDE la cont, daca mai vrea si doreste sa mai raman la guvernare pentru o zi, sa lucreze pentru construit drumuri, poduri regionale, spitate cu peste 3000 de paturi, si scoli cu burse sociale, daca mai vrea sa ramana la guvernare pana la alegerile parlamentare, sa puna mana pe politicii publice, si sa scoata milioane de romani din balta de nori, unde sunt multa mizerie si saracie si boala ciumei rosii. Statul Roman, nu este Guvernele PSD-asa cum vorbeste toate cozile de topoare, si sunt drepturile cetatenilor de a  avea un Guvern rezonabil si la guvernare in viata de zi cu zi.

Actuala majoritate parlamentara nu doreste sa activeze in politica, pentru ca stie ca are un guvern tot mai slab si care nu serveste drepturile si promisiunile electorale, acesta din cauza fiecare cap de padure va platie tot mai multe taxe, impozite si se taie in masa toate ajutoarele sociale de la cercetare. Guvernul PSD prin actuala sluga majoritate parlamentara penibila si infecta , nu s-a angajat sa lucreze pentru afacerile complementare din Programul lor de guvernare. Cu banii din poverile fiscale sunt pentru taierea pensiilor, salariilor, investitii in infrastructura si toate fondurile europene pentru dezvoltarea si crestere a Romaniei. Azi nu avem de loc un Guvern politic si guvernul este unul mai mult personal pentru a satisface nevoile clienteli politice tot mai subdezvolta si lipsita de obiective si de securitatea sociala pentru milioane de romani fara un ajutor social si de integarea lor pe piata muncii din partea Statului Roman.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !