CORUPTIA GUVERNULUI DIN ROMANIA IN ANUL 2017

 

Coruptia coruptiei Guvernului PSD si ALDE pe persoana juridica si la nivelul politicii publice, este criticata de milioane de voturi. Nu SE face ce loc programe bune de guvernare , pentru cresterea calitatii vietii. Majoritatea parlamentara si Guvernul PSD prin programul public de guvernare si care agendele publice sunt la nivelul Guvernului, criticat in presa externa, despre rapoartele de tara. Cele mai multe probleme de multiple severe si publice semnalate din partea mass-media sunt problemele economice de coruptiei atat pe piata muncii si la nivelul statului Roman.

 

Coruptia Guvernelor din Romania se ridica la proiectele de tara si pentru a reduce drepturile omului, drepturile angajatilor, discriminarea copiilor orfani si care sunt pe drumuri publice, romilor si drepturile femeilor, sunt violate de catre agentii economici si elitele politice penale din partea tuturor partidelor politice din Parlament .

 

Coruptia se manifesta tot mai mult si nu se vrea sa fie legalizata, deoarece este o problmea grava si se reprezinta puterea puterii politice al piramidei de guvernament in Romania, iar cele mai multe scandaluri de coruptiei publice sunt loviturile de stat moderne din partea politicienilor de care se ating tot timpul asupra independentei justitiei pentru cresterea saraciei extreme si Nu pentru reducerea saraciei severa si foametei. Toata presa externa la nivelul global , au raportat problemele grave ale Romaniei cum sunt sunt incalacatte tot timpul foarte multe drepturi ale omului si care se continua sa fie un model de guvernare din partea tuturor partidelor politice, actorilor politici de pe arena interna.

Foarte multe plageri penale sunt la adresa Romaniei la CEDO si cum avem in continuare forme grave de nerepectarea drepturilor omului, drepturilor copiilor, si mai ales drepturile tinerilor din aceasta tara.

Multiple severe de care se spune la noi pe tara si coruptia coruptiei din Programul de guvernare la nivelul Guvernului din partea Guvernului PSD si ALDE pentru toate guvernele sa fie la fel de coruptiei si nocive asupra drepturilor omului si drepturile civile. Avem legi slabe si tot mai slabe si Parlamentul, creeaza numai Guvernele penale si lipsite de guvernarea bunastarii sociale si vrea lipsa de dezvoltarea durabila.

In plus, Guvernele din alegerile parlamentare au creat tot mai multa instabilitate economica, sociala si de mediu, pentru insa, Guvernul nu ii plece munca de guvernare dupa programul politic de guvernare, si mai ales nu are agende publice de guvernare. Vorbim, despre cea mai mare lipsa de sustenabilitate si in care indeamna pe procurorii de toate genurile  juridice, cum sa incale tot tipul drepturile omului si nu respecta de loc Constitita tarii. Mai mult, acestia se refera la statul corupt., la imunitatea parlamentarilor , si la violarea drepturilor omului, si lipsa de echitate si progres la libertatea presei din mass-media pentru a nu fi a patra putere in stat, si sa fie controlata mai jos de catre un Guvern marioneta unor actorii penalii si cu dosare penale de urmairii penale in forma calificate.

Combaterea coruptiei nu se vrea sa fie legalizata, a fost dezvoltata si ca o expresiei a programului de guvernare si programele de tara, iar agentii guvernamentali care ar trebuie sa fie sa amendeze si sa ia atitudinii au fost re-confirmati ca monstre politice de guvernare de rangurile penale .Coruptia publica din actele publice de guvernare sunt contarctele de investitii serioase din partea Guvernului PSD 2 si clientela selectiva de clientii.

Anchetele publice relatate de presa de la nivelul global mai spune ca abia din anul 2007 libertatea presei a avut cel mai mult de suferit, iar acum in Romania nu mai exista de loc libertatea presei sa fie libera si echidistansa . Presa si toata industria de mass-media este pentru cresterea economica interna, care unii jurnalisti sunt condamnati la saraciei severa si avand cele mai mici venituri si care sunt hartuiti de politicienii de la guvernarea executiva si legislativa tot timpul, mai ales pe domeniul public in mod public care crtica activitatea Guvernului de azi foarte slaba si cum sunt cumparati  sau utati oamenii de presa la kilogram sa creeze agende publice false ale politicii publice si politica guvernamentala .

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !