IUBESC GUVERNUL PNL?

Femeia nebuna a lui Orban este singurul demnitar cu multiple severe, dat afara de la Guvernul meu. Guvernul meu, inca nu are proceduri si norme legale. Francizarea Guvernului liberal si pus pe marota de premierul Orban a dat ieri si in cap la colaps prin toate cantoanele Guvernului. Ieri a crescut euro pe fondul creșterii datoriei externe din cauza Guvernului PNL. victimele centrale care sint dragi lipsei de incompetenta legislativa si al onorarii promisiunilor electorale. pentru ca stim cele peste 10 milioane de romani sunt in zona corupției publice se afla legat cu un Guvern care se afla la guvernarea care nu a facut nimic.

Profesionalizarea Autorității Corupției Nationale pentru Drepturile Omului politicienilor ale penalilor . In lipsa de a face proceduri in care nu se măsoară de loc timpul, timpul in care soluționează cererea respectiva. In lipsa unui cadrul critic de infrastructura critice politice noul Guvern manevrează conducerea labele penale si modernizarea clanurilor locale si euro penalizarea si modernizarea spitalele de urgenta sunt lipsite de fonduri publice deoarece Guvernul a declarat ca este prea mult 5 la suta din P.I.B. pentru infrastructura din zona medicala.

Criticile politice noului al Guvernului sunt analizele mare asupra programul national, pentru ca nu au de loc resurse financiare si lipsa de personal de specialitate. PSD , a fost votat de milioane de romani din cauza lipsa de alternativa politica de la problemele penale la procesul alegerilor electorale.

Daca ar fi un Guvern, normal la cap pentru ca intr-un adevar, a fost numit un Guvern care nu stie problemele reale ale tarii si nevoile reale ale oamenilor. Actuala structura si politica a Guvernului nu are studii de specialitate si care Romania nu este de loc normala si se vrea sa fie de loc la zona normalitatea. Guvernul meu, a numit toți politruci si clientela politica meschina si parșiva, meritul de a fi slugii active si care vor mai distruge împreuna toata Romania. Instituțiile publice a trecut din colo de deciziile care vorbesc perfect pe limbajul penalilor si care reprezentând Romania la distrugerea rapoartele internaționale de la Convenția de la Paris si de la Geneva. Guvernul PNL a promis ca nu va distruge viata si nivelul de trai si se lupta acum pe distrugerea si acapararea tuturor puterii de stat, . Drepturile Persoanelor cu Divizibilitate, sunt persoane care au drepturi mai mult atat, 500 de miliarde de euro fonduri europene pentru persoanele cu dizabilitati , care au nevoie de ajutor. Insa, premierul Orban nu este vorba ca este mai mult de cat plin, arogant, si care privesc la noul Guvern care va fi instalat in anul 2020, pana cand nu mai aude si ramane surd pentru ca toate problemele acestei categorii de romani, nu sunt de loc luate in seama si au si ei drepturile omului ce trebuie sa fie respectate.

www.ziarulviitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro