CONTRAVERSELE PENTRU LEGILE JUSTITIEI

Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat, numeroase adoptari ce sunt la legile justitie, adica codul de prcedura penala, si se afla impotriva lor social-democratii si toata trupa lor penala de la guvernare, care au construit un stat de drept al burgheziei penalilor. Sunt foarte multe modificari la schimbarea sistemului judiciar si se doreste sa devina o anexa a partidului de guvernamant pentru guvernare la afacerile de coruptiei.

Dupa ce PSD-ul si 300 de parlamentarii se ocupa cu proteste si lovituri sub centura, la adresa independentei justitiei si statului de drept nu ofera de loc Justitia Sociala pe care o plieaza in toate comunicatele de presa.Pentru Justitia din Romania fiind un element politic si nu un drept al puterilor CSM, sa fie la conducerea sistemului persoane care sunt aservite sistemului politic penala. ‘Codul Penal a fost modificat in 70 la suta, iar Legile Justitiei nu ofera posibilitatea dreptului legitim sa fie in aparare.

Parchtele nu sunt de loc independente si sunt sub cenzura si nu mai au avize de control procedural de la curtea lor feudala.

Desigur , ca Legile Justitiei a devenit promisiuni electorale din partea actorii politice su fiind un demers politic si care sa reduca limitele codurilor penale de cercetare, sunt inca in faza de protocol al clinteli politice. Legile Justitiei vopsite in culoarea politica PSD, nu comunica de loc cu Legii Fundamentala, de organizarea si adoptarea drepturilor tuturor omului. Romania a incasat din partea 30 de guverne penale, peste 300 de partide politice, 5000 de politicienii numai penali cu cazier la procuratura, pentru fapte deosebite de multiple si grave, si mai ales functionari coruptii ce au fost timsi in instatenetele de pe teritoriul Romaniei.

Romania mai este considerata de presa externa si de catre politicineii penali si alte lichele , fiind una dintre cele mai grave tari din Uniunea Europeana care are probleme legate de coruptiei publica si marea dezvoltarea saraciei severa, la copiii, tineri si alte clase sociale.

UE, nu ar trebuie sa amendeze pe milioane de romani din mediul rural si urban, cu fara venituri de loc, fara fonduri europene, fara spitale moderne si europene, cu fara locui de munca decente si alte servicii publice asupra beneficiarilor. Din cauza, c exista 10 la suta, dintre politicienii politici dintre barbatii si femei, care au probleme grave cu legea si genereaza deopotriva slabirea statului de drept si conservarea drepturilor penalilor la mai multa politica publica si civila, astfel incat sa protesteze si sa faca scut impotriva drepturilor omului in fiecare zi la guvernare.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !