CONTRA TUTUROR OAMENILOR ESTE CEL MAI RAU GUVERN DIN EUROPA

Elena Udrea- Ponta nu vrea crestere economică în continuare şi vrea creşterii de crize politice pentru reducerii de noi contracte economice, privind locurile de munca care sunt la număr mic, sub cel mai slab guvern din clubul Uniunii Europene. Guvernul Ponta 3, prevede numai dezvoltarea corupţie în formă avansată, deoarece este cel mai corupt guvern, care este astăzi, în Europa, şi împotriva milioanelor de romanii care sunt cu fără locuri de munca, din cauza guvernului, care nu oferă locuri de muncă, din partea sectorului privat.

Guvernul PSD-ului, şi nu al României de la guvernare, este cel mai corupt regim politic din punctul de vedere economic şi de guvernare comună, astfel încât politica externă, a României se află la cel mai mic nivel, privind activitate politica al guvernului, care aduce numai instabilitate politică şi creează noi crize financiare în zona economiei şi sociale, deoarece nu prevede proiecte de dezvoltare economică şi numai proiecte anti-democratice şi împotriva economie marii.

Regimul politic cu cele mai slabe rebuturi politice în procesul de guvernare, şi cu cele mai multe partide private de 2 lei, din punctul de vedere, al programelor de politice de guvernare, şi care nu sunt cu viziuni economice şi sociale de care are nevoie acum toată România, cum se declară în fata organelor de presă, sunt acum la guvernare pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale, prin manevre politice şi guvernamentale, aşa cum au procedat la alegerile europene în mai din 2014.

 

Actuala majoritate parlamentară de sub 55 la sută, au un proiect de lege privind modificare Legii STS care a fost votată în mod tacit de Camera Deputaţilor şi se află acum la Senat, pentru furtul  alegerilor prezidenţiale din toamnă din anul 2014, întrucât oferta politică de centru-dreapta este mai bogată şi democratic, către politică occidentală.

 

Proiectul de lege privind organizarea alegerilor electorale din toamnă din anul respectiv, prevede ca actualul guvern care organizează cele mai importate alegeri electorale, în cele peste 18.000 de Sectii de votare, prevede extinderea urnelor de votare, indiferent dacă alegătorul a votat cu urna mobilă, şi are dreptul să voteze şi la sectiei de votare, unde are domiciliu. 

 

ZiarulViittor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor