CONFERINTA DE PRESA DE LA MINISTERUL DE JUSTITIEI

 

Raportul DNA de marca Guvernul tuturor penalilor si vanzatorilor tara si organe vii,  care au cerut schimbarea procurorilor de la Agentia Pentru Protectia Coruptiei din Romania. DNA avea pana in anul 2018, peste 170 de procurorii si care zi, nu mai poate lucra la reducerea coruptiei guvernamentale din proiectelor publice in domeniul achizitiilor publice. 3 milioane de romani apara coruptia si saracia care se extinde tot mai mult la nivelul inalt cu mega produse politice penale. Un guvern cu lipsa totala de viziune si corectitudine asupra Programului de guvernare care nu avea de loc competente juridice de modificarea si controlului politic al independentei actelor din Justitiei. Justitia din Romania va fii cea mai rea si nu este lasata de loc sa guverneze pentru o tara democratica si care are numai milioane de dosare pe rol cu liderii de afaceri si companii straine care sunt privilegiate de lumea politica penala. PSD a venit la guvernare in alegerile legislative din 2016, cu schimbarea transferului de puteri juridice si punerea la dispoziitii sa fie sistemul de justitiei la cheremul penalilor.

 

Nu se mai poate vorbi in contextul in care sfera politica merge tot mai dur impotriva sistemului judiciar din Romania, nu se mai poate adresa cu proiecte juridice pentru modernizarea sistemului de Justitiei din Romania si lupta pentru libertatea procurorilor si judecatorilor este o antidemocratica.  Strategia 2014-2020 pentru lupta impotriva Coruptie de orice nivel, este acum pusa sub lupta impotriva unor GUVERN din Romania din cadrul Parlamentului care prevede la guvernare acum guverne pline de politicieni penali si care au dovedit ori de cate ori sunt mai penali de cat cei care apara lupta pentru coruptiei si statul de drept . Statul de drept acum in Romania nu mai exista de loc si a devenit o fictiune  si nu mai exista nicio garantie pentru cele mai pretioase interese ale societatii.

Subordonarea , politicii, guvernului care cerea unui ministru care ieri, se declara ca este independent si profesionist, de catre nucleul dur al penalilor din actuala majoritatea parlamentara PSD/ALDE a devenit o elita a apararii intereselor si client loial fata de turma penalilor . Justitia in Romania, va fi mai rea si periculoasa, nu va avea parte de ce ar trebui sa fie reforme, toleranta zero fata de coruptie, si apararea drepturilor fundamentale si drepturilor Omului de la CEDO, Guvernul BUNASTARII SOCIALE , si democratiei europeana. Vorbim despre cum va fi mai rea Justitia si antidemocratica  si lipsita de viziune pe termen durabil, de culoare democratica si va fi servita sub tutela plasamentului familiar al politicienilor cu ideologii politice penale. Drepturilor penalilor va deveni mult mai oficial si se face justitiei selectiv, cei care au bani vor scapa de dosare penale si de urmarirea penala. Justitia si toate departamentele din cadrul sistemului judiciar din Romania nu este de loc lasata sa fie libera, transparenta si echitate in procesele de judecata, si este controlata de nucleul dur al penalilor care au organizat scut antiracheta si bombe penale si care nu se manifesta asupra valorile fundamentale si cele 30 de drepturi europene.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !