CONDUCEREA DNA TREBUIE SA GUVERNEZE

Lupta anti-guvernamenatala si anti-coruptia trebuie continuata, insa, nu trebuie sa plece procurorul SEF de la DNA, Laura Kovesi, pana cand Romania nu are Raportul Montitorizare  Verficare si Cooperare cu Comisia Europeana de la zero. Si prezentul Alina Mungiu-Pippidi: Dacă Kovesi e demisă, se termină cu funcţia şi cu instituţia (citat b1TV.RO_

Evenimentele de ultima ora, impotriva procurorii anti-coruptia de orice fel,AU luptat impotriva comnaterii coruptiei politice si programe politice de guvernare.  Acum, cum schimbarea Legilor Justitiei se vrevede ca judecatorii sa nu mai reprezinte Statul roman, deocrece au dat cea mai mare lovitura procurorilor si judecatorilor, privind lipsa de combaterea coruptiei pana la capat. In Romania, coruptia si saracia sunt cele mai mari probleme fundamnetale ale tarii nostre, iar programul de tara al Guvernului PSD /alde privind masuri pentru generarea si cresterea coruptiei guvernamentale si schimbarea statului de drept, de la toate normele europene, pune in pericol dezvoltare si parcursul european al Romaniei, dupa ce nu are de loc pana in prezen in program de tara . Si cele mai mari dosare de ran inalt depespre cum peste 200 de parlamnetari au facut afaceri de coruptiei cu taxele si impozitele romanilor, a fost casat, dupa ce demniatri au fost judecati, pentru milioane de euro prejudiciu imens acordat statului roman.

Alina Mungiu-Pippidi a comentat, în ediţia de duminică a emisiunii Talk B1 cu Nadia Ciurlin, scandalul din jurul DNA şi a procurorului-şef Laura Codruţa Kovesi. Politologul a considerat că nu este oportună o demisie sau o demitere a acesteia, pentru că şi fiind că mandatul acesteia este foarte scurt, o astfel de decizie ar putea duce la închiderea instituţiei pentru că nimeni nu va mai avea curaj după să ocupe funcţia şi să ia decizii importante.

„Nu găsesc la ora asta, şi am mai spus şi altă dată, nu cred că există temeiuri suficiente ca doamna Kovesi să îşi dea demisia în clipa în care dai nişte mandate atât de scurte la procurorii generali. Există un mare risc să nu poţi găsi oameni oneşti care să vrea să se ocupe de anticorupţie. Abuzurile care au fost din servicii le-a lichidat, din fericire, Curtea Constituţională. Eu critic public DNA pentru accentul disproporţionat pe care l-au pus pe Dragnea faţă de alte lucruri, de exemplu Microsoft. (…)

In Romania, nu putem vorob de loc despre un guvern local sa nu fie chemat la afacerile de coruptiei, asta este ideologia politica in partidele politice penale. Penalii au cerut sa le fie respectate drepturile lor fundamanetale dupa ce au vandut si au ales sa conduca tara spre ocidentalizarea afacerilor de coruptiei si milioane de romani sclavii ai regimul penalilor din toate partidele politice post-decembriste. Vorbim despre lipsa de credibilitate si despre o tara are nu are de loc un proiect de tara si in care sunt milioane de romani cu peste 18 ani, care au pe zi un un euro din partea tuturor guvernelor compromise si lipiste de calitatea politica de tara.

 

 

www.ziarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor