COMUNICAT DE PRESA-Vom fi ultima țară care va aplica această măsură, pe care am solicitat-o de la începutul crizei de sănătate? Este responsabil pentru așteptarea din nou?

Premierul Ludovic Orban: Orice producător român, capabil să producă, la capacitatea și standardele obligatorii, materiale, substanțe și echipamente de protecție necesare în această criză va beneficia de comenzi ferme din partea Statului. Vom fi ultima țară care va aplica această măsură, pe care am solicitat-o de la începutul crizei de sănătate? Este responsabil pentru așteptarea din nou?Guvernul PNL cu puteri depline trebuie sa alice fonduri serioase sistemului medical din Romania, pentru construirea de noi spitale regionale si de cresterea numarului de paturi in toate Spitalele de stat si renovarea si modernizarea cu echipamente tehnologie moderne , acum, nu la alegerile legislative. Sistem sanitar deficitar, spitale nedotate, cadre medicale nepregatite, totul inchis, consecințele in Romania vor fi mai dramatice și mortale decât pandemia în sine, economia la pamant: nu vor mai fi bani de salarii și pensii și pentru întreținerea spitalelor sau a instituțiilor care să ducă la funcționarea normală a societății romanesti. Ce ne vom face atunci? Ce va face presedintele Romaniei? Cum va gestiona caderea economiei de consumator si nu de producator? Va apela la rationalizare?

E o veste foarte bună pentru fabricile noastre care își pot reconfigura linia de producție. E o gură de aer pentru ele și pentru noi. Poate după coronavirus vom regândi puțin modul în care a fost tratat în ultimii ani business-ul românesc.
La muncă, deci!

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro