COMUNICARE CU ROMANIA IN ZONA EXTERNĂ ESTE FOARTE IMPORTANT

Comunicare cu România în zona politică externă şi internă, este o rază politică foarte importantă în îndeplinirea tuturor obiectivelor fundamentale ale României, care acum din păcate are cea mai mică politică externă din partea Executivului de la Bucureşti. Fiecare guvern al României, a adus cea mai mică politic externă, prin reducerea valorilor culturale ale ţării noastre, prin creşterea taxelor şi impozitelor.

La nivel Nato şi parteneriatul strategic este foarte bine recunoscută poziţia României în arhitectură securităţii regionale, în mod special, privind Marea Neagră- O nouă politică externă şi de extindere din partea clasei politice, trebuie să fie cu cele mai mari obiective fundamentale, privind modernizarea politicii externe ale politice europene, având ca reper negativ din partea guvernului, care avertizează din nou posibilitatea cresterii taxelor şi impozitelor pentru sustinerea financiară a poziţiei de exportatori de securitate.

 

 

Globul României nu este redusă numai în ce priveste politică din clubul Uniunii Europene şi USA, deoarece România e parte de drept al NATO, oriunde se află o unitate militară din made din România, acolo se află şi NATO.

 

România si procesul securitaţii europene de extindere, din punctul de vedere financiar, nu are sursă de integrare a Republicii Moldova, Ucraina, şi Georgia, în aderarea la Uniunii Europene, dar trebuie să beneficieze de dezvoltarea tratamentului egal în Europa, pentru blocului uniunii europene din punctul de vedere al puterii economice la nivelul mondial în viitor.

 

Ţara noastră, precum România este o mamă foarte bună, care a devenit cel mai mare ambasador ale culturii moderne şi al transferului de resurse umane bine pregătite, şi care aduce creşterii economice la ţările care oferă locuri de muncă şi case bine plătite. România acum are un regim politic foarte mult împotriva tuturor romanilor care nu vrea să integreze ţara noastră la Sapţiul Schengen în anul 2014, deoarece are numai cadre politice care sunt cu dosare panele pentru corpţie şi pentru aducerea deservicii satului român, privind satul de drept care nu este democratic la procesul guvernării centrale ale României.

Economia României, este tot mai mică în zona milioanelor de romanii cu drept de vot, astfel încât nu se promovează interesele economice de dezvoltare economică şi socială, privind lansarea investiţiilor străine în cadrul infrastructurii economice care nu este de mult în toată România.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.