COMISARUL EUROPEAN PREVEDE NUMAI PROBLEME POLITICE

Nu este deloc bine cu propunerea guvernului Ponta 3, privind nominalizarea a europarlamentarului Corina Creţu, pentru funcţia de comisar european, deoarece aceasta este recunoscută la nivelul politicii democratice, fiind o persoană politică, care nu îi place să lucreze la rezolvarea problemelor comunitare, având în vedere că în mandatul de europarlamentar, din 2009 în 2014 are zero legi şi nu are rapoarte comunitare privind activitate politică ale blocului Uniunii Europene, şi se culcă cu liderii politici de la Casa Albă.

România şi românii nu câstigă nimic, de astfel, va fi dezastrul politic asupra dezvoltării regionale din clubul Uniunii Europene, cu validarea prostituţiei politice, care se află sub guvernul Ponta 3, cu cea mai slabă ofertă politică, pentru cele mai important domeniul al politicii de coeziune şi de extinderea blocului comunitar pe viitor, la reducerea cresterii economice şi scăderea nivelului de trai ai proprii locuitorii din toată Uniunea Europeană.

 

 

Guvernul Ponta 3, dacă respectă politică de vest al Europei, trebuie să vină de urgenţă cu altă nominalizare în mod oficial şi de altă factură politică, care are experienţă politică şi solidă, pe mărimea acestei ofertei politice comunitare, întrucât v-a fi respinsă de comisiile de specialitate din Parlamentul European, deoarece este vorba de înalt funcţionar european, privind dezvoltarea politicii europene la extinderea politice democratice în rapoartele de politică occidentale.

 

România a obţinut de la Comisia Europeană, un domeniul foarte important din punctul de vedere economic, privind portofoliul Dezvoltării regionale, astfel încât România riscă se fie din nou cu fără proiecte europene, privind dezvoltarea infrastructurii economice şi sociale, prin reducerea programelor de coeziune şi structurale din mandatul 2014-2019, cu prezenta oferta politică de slabă calitate şi care nu are capacitatea să gestioneze acest mega-minister al dezvoltării politice pro occidentale.

 

Majoritatea parlamentară din sub guvernării Ponta 3, cu fără responsabilitate politică europeană şi care sunt la guvernare prin extinderea de clientelă politică de partid, au hotărât din nou să îşi bată joc de politica extern ai politicii româneşti, cu paraşuta lor politică de la partidele private de la ciolane de lux, şi care îi arde rău pe milioane de romanii cu drept de vot, la buzunare prin indexării poverii fiscale şi extinderea crizelor financiare în toată România.

 

România are nevoie de un politician român şi cu multă forţă fundamentală privind politica comunitară de coeziune, dar acest demers politic de înaltă calitate, depinde numai din partea Executivului de la Bucureşti, pentru ca oferta politică din partea României, să fie adoptată de politicienii europenei, care au experinţă politică de înaltă calitate umană în dezvoltarea programelor de politică democratică ale mega guvernului ale Uniunii Europene.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saracie lucie, saracie curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt impinse la periferia societatii civile. Trebuie mai multe politicii publice durabile si structurale , adica politici de ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, Nu e pentru acces gratuit la securitate sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresiei obligatiilor fundamentale, avand in vedere ca drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului sunt din ce in ce mai des incalcate si nimeni nu face nimic pentru a stopa abuzurile de separarea puterilor in stat, si putere si acest lucru ajungand -se la o multime de multiple genuri de discriminare si discriminare . Comunitatea omului nou a drepturilor omului a declarat ca trebuie sa fie respectate drepturile omului cu accent pe libertatea presei de orice entitate sociala.