COMBATEREA DISCRIMINARII CORONA VIRUS 2011-2019

Flanger si viziunea politica a corona virus 2011-2019 in cadrul ONU.  A fost desemnat un pericol la nivelul mondial dintre cele mai grele bolii contagioase si care au ras securitatea Drepturilor Omului si sanatatea oamenilor de rand. Mai avem oamenii impartial politici din lumea post corona virus 2021, in contextul in care se impune si vanzand inainte de pandemie ca economia mondiala avea si mai grave probleme si sociale de orientare. Corona virus ar trebuie sa repornească creșterea calității economice si o noua politica mondiala pentru omul nou de eliberarea oamenilor de colonia corona virus. Avem sa punem bazele unele măsuri urgente pentru contracararea noii bolii molime corona virus 2019, prin apa si multa sare, iar fiecare guvern in parte ar trebuie sa guverneze la fiecare gospodărie umane si sa nu mai inchida spitalele de stat si paturile sa fie goale. Avem si apa si sare cele mai bun medicament si împotriva ciumei politice corona virus 2019.

In perioada 2011-2019, aceasta noua molima artificiala si contagioasa la persoanele cu boli cronice a distrus milioane de venituri si guvernele sunt tot mai inapte sa guverneze la buna guvernare, guvernul laptele bătut, si sa genereze mai bune politici publice. Statele Unite ale Uniunii Europene a comis o discriminare pe scara multipla, adică a proclamat discriminarea etnica si religioasa si luptele de strada era bine venit. Culoarea politica din USA împotriva corona virus 2019, iar regimul colonist mondial avea alta agenda publica si nu cea de eliminarea ciumei politice .

Puterea pacea, dreptatea, libertatea pentru ca au fost dezinfectate de eliberarea care au promovat 75 de ani de la pacea  sociala si pentru promovarea Drepturilor Omului, ci limba de lemn ale partidelor politice si care au provocat demnitatea umana si demnității internaționale si care prezintă de act corupția, sărăcie si discriminarea in forma calificata prin acte de legislative, prin tratate internaționale bagate pe gat unor parveniți. Instituțiile opresive si grave împotriva Drepturilor Omului sunt marionete ale partidelor politice si actori politici care oamenii aveau pe buna dreptate aveau nevoie de ajutor . Drept schimbarea structurile politici si in sistemele nationale iar compartment politice au schimbat regimurile politice in interesele lor. Din punct de vedere politic, corona virus a guvernat pentru discriminare si violenta grasa si corupția publica iar vedetele au comis derapaj uman si mai ale violenta demotica a fost intre luptele intre partidele politice si labele pe libertatea de expresie al unor oamenii de presa care este fundament al statului de drept.

Marcăm 75 de ani de când 50 națiuni s-au reunit în San Francisco și au creat o nouă organizație pentru pace, prosperitate și drepturile omului.
Ziarul Viitor
1 comentariu
Îmi place
Comentează

Distribuie

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.